Sistema de Ventilación Solar | para Coches
Veras como la ventilación de tu coche mejora, ya que el ventilador extrae todo el aire caliente fuera de tu coche.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Veikko
    Veikko (2016-12-18)

4/5 Tuote on toiminut, mutta tulletusteho ei tunnu oikein riittävältä. Kesällä jos auto kovassa auringonpaisteessa helpottaa auton tuuletusta vaihtamalla ilmaa kuumasta autosta ulos. On edelleen auton varusteena takakontissa. Ostin tuoteen muutama vuosi sitten.
- Kuusamo, Finland - ()
4/5 Tuote on edullinen ja toimii kuten on luvattu, tosin tuuletusteho ei ole kovin suuri.
- Rovaniemi, Finland - ()
2/5 Ihan laadukkaan oloinen, mutta on sen verran iso jötikkä että ikkuna (käsinveivattava) aukeaa jo tämän painosta pikkuhiljaa. Paras jos on täysin suora ikkunanlasi mihin laittaa. itse otin pois kun vettä alkoi tulla sisälle. Viilentää kyllä autoa suorassa auringonpaisteessa huomattavasti. Mutta aika turha, ei olisi pitänyt ostaa.
- Joensuu, Finland - ()
Keksintö oli hyvä mutta toimivuus oli huono, flekti pyörii aivan liian hitaasti, eroa ei huomattu vaikka se oli päällä tai ei, en suosittele kenellekkään
- Tuovila, Finland - ()
5/5 Toimii, vaatii kylläkin melko paljon aurinkoa toimiakseen kunnolla.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Tuote oli yllättävän kätevä asentaa. Ei nyt ihan ilmastointiin verrattava, mutta hyvä apuväline kuumilla ilmoilla. Tilasin tuotteen tyttären autoon, jossa ei ole ilmastoinitia. Hän on ollut varsin tyytyväinen siihen.
- Kouvola, Finland - ()

Sistema de Ventilación Solar

para Coches

★★★★★
★★★★★
20 Comentarios

General:

Una de las experiencias más desagradables en el verano es regresar a tu coche y sentir todo el aire caliente dentro de ella cuando abres la puerta. Ahora ya no te tendrás que preocupar de este problema, ya que con este sistema de ventilación solar, enfriara tu coche sin gastar baterías de tu coche y sin gastar dinero para poder operarlo; ya que funciona con energía solar. Solo tienes que colocar el sistema de ventilación encima de la ventana de tu coche con el ventilador mirando el interior de tu coche y el panel fuera de tu coche, sella los espacios con las cintas provista en el empaque (no requiere de pega ni otro tipo de adhesivos). Veras como la ventilación de tu coche mejora, ya que el ventilador extrae todo el aire caliente fuera de tu coche.

 

Especificaciones técnicas:

- Funciona con la energía solar
- Extrae aire caliente fuera del coche
- Instalación en una ventanilla del coche

 

El paquete incluye:

- 1x Ventilador
- 1x Cinta aislante


Garantía:

6 meses

9.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 19.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares