Gafas para Conductores | Día y Noche
Te cuesta manejar de noche o de día ya que las luces de coches y los rayos solares no te permiten manejar cómodamente? Pues estas gafas sería perfectos para ti, usa el requerido cuando manejes de día para contrarrestar los rayos solares, y cambia de

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Vesa T.
    Vesa T. (2015-04-14)
  • Foto del producto de Vesa T.
    Vesa T. (2015-04-14)

5/5 näin talven harmauteen ja radalla käyntiin keltaiset lasit on ihan hyvät kun voi käyttää omien silmälasien kanssa,aurinko lasit taasen aurinkoiselle ilmalle jahka sitä tulee.
- Jakkula, Finland - ()
5/5 Linssien malli on hyvä. Keveät kaikkinensa ja kiinnitysmekanismi vaikuttaa kohtuullisen tukevalta. Polaroitu, keltainen linssi on ehdoton apu syksyn märillä ja pimeillä teillä, vastaantulijan ajovalot eivät häikäise polarisaation vuoksi ja keltainen väri parantaa kontrastia.
- Patokoski, Finland - ()
3/5 Sopivat hyvin omiin laseihini. Ostin sekä päivä- että yöajoon soveltuvat lasit. Vaikuttavat hyviltä. Materiaali on kevyttä ja kestävää. Käytän molemipia säännöllisesti.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Hyvä aurinkosuoja, tukeva ja nopea kiinnittää, MUTTA liian kapeat normaali ihmisen kasvoille. Silmälasini ovat 150 mm leveät, ja näillä aurinkosuojilla peittyy vain 2/3 laseista. Siis liian kapeat eurooppalaisille kasvoille.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Epähuomioissani tilasin aurinkolasi versiot , vaikka piti tilata ne yö linssillä olevat . Hieman piti väännellä klipsiä jotta sai sopimaan , mutta nyt toimivat niinkuin pitääkin . Yölinssit on tilattu nyt myös :)
- Päntäne, Finland - ()
4/5 Keltaiset ajolasit toimivat kuten niiden pitääkin, eli lisäävät kontrastia lumikeleillä. Nämä saavat olla aina autossa varuilla. Silmälasien käyttäjille ehdottomat. Muut joutuvat ostamaan parin euron lukulasit ja poistamaan niistä linssit.
- Kokkola, Finland - ()

Gafas para Conductores

Día y Noche

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Te cuesta manejar de noche o de día ya que las luces de coches y los rayos solares no te permiten manejar cómodamente? Pues estas gafas sería perfectos para ti, usa el requerido cuando manejes de día para contrarrestar los rayos solares, y cambia de gafas cuando tengas que manejar de noche para bloquear esas molestas luces reflectoras. Claro, nunca afectará tu visión.

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 13.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 5 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares