Rescátame | Herramienta de Seguridad
En casos de emergencia cuando estés atrapado dentro de tu coche y no tienes fuerza o ninguna herramienta para romper el vidrio, esta herramienta lo hará por ti.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Jeri L.
    Jeri L. (2015-09-03)

4/5 Pikkunäppärä apuväline autoon. Käytännössä en nyt kokeillut miten turvavyö leikkautuu tai ikkuna hajoaa, mutta terät vaikuttivat sellaisilta että hädänhetkellä toimivat. Halpa apuväline autoon.
- Oulu, Finland - ()
3/5 Aika helpposen oloinen mutta ajaa asiansa.

Autosta löytyy ja ei ole vielä tarvinnut käyttää. Tuntuu vähän lelulta. Hyvä ostos oli. Ostaisin toiste
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Todella lelun oloinen laite. Pilli tippuu aina kun ottaa veitsen suojuksen pois, mutta saa kyllä paikoilleen. Hätätilanteessa en tiedä toimiiko kun en ole kokeillut. Ja todella jäykkä, että toimisi tosi toimissa.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 No aika rimpula vehje toinen hajosi heti toinen kestäny muutaman kokeilun lasin rikkomiseen ei ole ollu tarvetta ehkä se senkin saisi rikki iskee kyllä kovaa mutta rakennne ei kestä jousen voimaa
- Anjalankoski, Finland - ()
3/5 Kun otin turvavyöleikkurin suojan pois, pilli lensi lattialle. Terää en testannut, mutta ookoolta näytti. Pillikin toimi kun asensin sen takaisin. Aika heppoisen näköinen muovirunko. Kooltaankin saisi olla suurempi. Ei hätätilassa voi alkaa käyttämään työkalua joka katoaa kouraasi.

Vasaraa koitin laudanpätkään. Jäljen se napsautti.
- Hamina, Finland - ()
2/5 Tuote erinäköinen kuin kuvassa. Ei sinäänsä minua haittaa, mutta hiukan saattaa joitakin hämmentää. Tuotteen pilli ja turvavyöleikkuri toimii, mutta lasinrikkomiseen tuosta ei näyttäisi olevan, liekö rikki?? Käyttöohjeita ei ole. Lähinnä olisi niistä voinut varmistaa, kuinka tuon olisi kuulunut toimia, kun nyt ei ole sitäkään niin ei oikein osaa sanoa onko tuo rikki vaiko eikö sitä vain osaa käyttää. Pikkuisen sisälle kurkkiessa totesin, että lasin rikkomista varten oleva piikki on väärässä kohtaa siihen nähden, että se pystyisi tulemaan reiästään ulos, joten epäilen sen olevan rikki/valmistusvirheinen. Hinta tosiaan hyvä, mutta minun tapauksessa laatu oli huono.
- Jyväskylä, Finland - ()

Rescátame

Herramienta de Seguridad

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

  • Tax free
  • 60 day return policy
En casos de emergencia cuando estés atrapado dentro de tu coche y no tienes fuerza o ninguna herramienta para romper el vidrio, esta herramienta lo hará por ti. De una forma fácil y sin esfuerzos podrás romper el vidrio y salir libre de tu coche, si tienes que liberarte de tu cinturón de seguridad, esta herramienta viene con una sección especial donde solo tienes que pasar la ranura con tu cinturón para cortarla.

Especificaciones:

  • Material: Plástico, aleación.

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 8.95
Cantidad  Añadir al carrito »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 4 pcs

Productos similares

Products you might be interested in: