Búho Triangular | Collar
Collar con pendiente, lo puedes combinar con cualquier estilo de tu vestuario, ya sea casual o para salir con tus amigas por unos tragos / de compras.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Paula S.
    Paula S. (2016-09-26)
  • Foto del producto de Paula S.
    Paula S. (2016-09-26)

5/5 Koru eli pöllöfiguuri oli isompi kuin odotin. Hinta-laatusuhde täysin kohdallaan. Koru on metallinen, joten sikäli kestänee aikaa ja kläyttöä. olen käyttänyt kerran. Käytössä kääntyy helposti ympäri, jolloin vain ääriviivat paljastavat hahmon. kaulaketju metaalinen riittävän pitkä ja helppo laittaa ja ottaa pois.
- Iittala, Finland - ()
5/5 Vähän vaihtelua normaaleihin kaulakoruihin. Piristävä pöllö kyseessä. Hintalaatusuhde kohtaa. Jos tykkäät erilaisista koruista, niin suosittelen kyseisen tuotteen hankkimista.
- , keminmaa, Finland - ()
5/5 On kyllä kaunis koru ja hintaa kun kattoo ni vois kuvitella et on ihan olemattoman kokonen ja muutenkin laadultaan surkea,mutta ei korkeus jopa 8cm ja ketjukin on sopivan mittainen.Hinta-laatusuhde on kyllä kohdillaan =) sopii hyvin mun pöllökorviksien kanssa tää koru kun molemmat samaa tyyliä,vaikka onkin eri kaupasta ostettu =) Suosittelen kaikille jotka tykkää pöllö aiheisista koruista =)
- Tampere, Finland - ()
5/5 Upea ja näyttävä koru. Ihana lahja niin tytölle kuin naisellekin. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Sopii monenlaiseen tilaisuuteen, niin arkeen kuin juhlaankin....
- Mustajärvi, Finland - ()
5/5 Tyttärelleni kaulakoruksi. Tykkäsi kovasti, otti heti käyttöön. Luokkakaverillakin oli samanlainen! Ja ei tähän hintaan meidän toreilta tämmösiä halppiskoruja saa. Ainakin vitosen ottaisivat.

Varsin oiva ostos
- Hamina, Finland - ()
5/5 Erittäin laadukas ja tyylikäs hintaansa nähden. Tyttöystäväni piti erittäin paljon lahjastaan ja oletti sen olevan huomattavasti arvokkaampi.
- Pori, Finland - ()

Búho Triangular

Collar

★★★★★
★★★★★
12 Comentarios

Collar con pendiente, lo puedes combinar con cualquier estilo de tu vestuario, ya sea casual o para salir con tus amigas por unos tragos / de compras.

Especificaciones:

  • Peso: 37g