Unicornio | Pendientes/Zarcillos Vintage
Este zarcillo clip con estilo y diseño único será el accesorio ideal para ti, especialmente si eres un poco punk y rockera.

4/5 luvatun näköinen, eturuumis hiukka liian painava. hinta-laatusuhde muuten passeli, hauska lahja tytölle joka toivoi yksisarvista lahjaksi, onnkesi luin muiden palautteen ennen pstoa ja osasin tilata kaksi kappaletta, kun en ole aiemmin törmännyt että hinta sisältää vain yhden korvakorun.
- Haukipudas, Finland - ()
4/5 Nätti koru, mutta en huomannut että näitä pitäisi tilata kaksi. Paketissa on vain toiseen korvaan :D Muuten hintaansa nähden okei ja kohtalaista laatua.
- Rovaniemi, Finland - ()
2/5 Odotin hieman näyttävämpää. Ei tullut korun aihe oikein esiin korvassa. Eli vähän pettymys vaikka aihe oli hyvä. Ei ehkä juhlakoruksi. Vaatimaton ja melko etupainotteinen.
- Aittojärvi, Finland - ()
3/5 Korvakorusta irtosi heti kiinnike, jossa tapin pitäisi pysyä... laitoin pikaliimalla takaisin kiinni. On myös melko painava ja roikkuu vähän hassunnäköisesti korvassa :/
- Lahti, Finland - ()
4/5 Hieno, vähän ehkä raskas, yksisarvisen etuosa roikkuu alaspäin. Muuten nätti ja toimiva.
- Lapua, Finland - ()
Huonoin ostos ikinä! Ei korun laadun suhteen, ihan ok Kiinan halpatuonniksi, mutta minulle ei toimitettu kuin yksi kpl korviksia. Tuote kun on "korvikset", ei "korvis". Enkä koskaan saanut vastausta, toimitetaanko uusia vai saanko rahani takaisin/pitäisikö palauttaa. :(
- Lappeenranta, Finland - ()

Unicornio

Pendientes/Zarcillos Vintage

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Este zarcillo clip con estilo y diseño único será el accesorio ideal para ti, especialmente si eres un poco punk y rockera.