Perlado | Pendientes / Zarcilloss Blanco
Accesorios clasicos que nunca pasaran de moda. Dandote un toque elgante e ideal para cualquier occasion, miles de posibilidades para combinarlo con tu vestuario.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Jyri G.
  Jyri G. (2017-02-03)
 • Foto del producto de Pietu K.
  Pietu K. (2015-10-16)
 • Foto del producto de Laura K.
  Laura K. (2015-08-06)
 • Foto del producto de Seppo A.
  Seppo A. (2015-07-15)
 • Foto del producto de Seppo A.
  Seppo A. (2015-07-15)

5/5 Kauniit ja sirot korvakorut. Tyttärelleni tilasin ja hän tykästyi niihin valtavasti. Hinnaltaan todella edulliset, jatkossa tilaan kerralla enemmän tuotteita. Tilasin kuudet korvakorut ja kaikkiin olin tyytyyväinen.
Tanja K. - Siilinjärvi, Finland - ()
5/5 Luonnossa hienommat kuin kuvissa. Läheisetkin kyselleet mistä ostettu ja oliko kalliit, kertoessani yllättyivät hinta/laatu suhteesta. Suosittelen kaikille. Vastasi odotuksia.
Jyri G. - Heinola, Finland - ()
4/5 Nämä korvikset olivat just passelit. Juuri sellaiset kuin kuvassa, luonnossakin kauniit. Dimangit välkehtivät valossa. Olen jo käyttänyt useaan kertaan. Suosittelen.
Ritva S. - Espoo, Finland - ()
5/5 Jokaiseen tilanteeseen sopivat korvakorut, ihanasti kimaltelevat ja todella kauniit ja ennen kaikkea edulliset. Voin suositella myös muille korujen ystäville.
Marja V. - Vaajakoski, Finland - ()
5/5 kauniit korvakorut.Olleet jo kovassa käytössä.laatu hyvä.hinta sopiva.todella hyvä ostos.Suosittelen kkkkkkkkkkkkkkkkkkklööööööööööööddddddbbbbbbbbbbbbbiiiiiill
Heidi L. - Vermuntila, Finland - ()
4/5 Sopivat juhla sekä arkikäyttöön. Erittäin halvat siihen nähden että miltä näyttävät ja tuntuvat. Luulen että laatukin on ihan hyvä. Olisi ollut kuitenkin hyvä jos olisi ollut kunnolliset lukot korviksissa.
Sanna V. - Imatra, Finland - ()

Perlado

Pendientes / Zarcilloss Blanco

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

Accesorios clasicos que nunca pasaran de moda. Dandote un toque elgante e ideal para cualquier occasion, miles de posibilidades para combinarlo con tu vestuario.

Especificaciones:

 • Material: 18K chapado en oro blanco
 • Dimensiones: 12MM

2.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 14.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares