Perlado | Pendientes / Zarcilloss Blanco
Accesorios clasicos que nunca pasaran de moda. Dandote un toque elgante e ideal para cualquier occasion, miles de posibilidades para combinarlo con tu vestuario.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Jyri G.
  Jyri G. (2017-02-03)
 • Foto del producto de EmP
  EmP (2015-10-16)
 • Foto del producto de Laura K.
  Laura K. (2015-08-06)
 • Foto del producto de Seppo A.
  Seppo A. (2015-07-15)
 • Foto del producto de Seppo A.
  Seppo A. (2015-07-15)

5/5 Kauniit ja sirot korvakorut. Tyttärelleni tilasin ja hän tykästyi niihin valtavasti. Hinnaltaan todella edulliset, jatkossa tilaan kerralla enemmän tuotteita. Tilasin kuudet korvakorut ja kaikkiin olin tyytyyväinen.
- Siilinjärvi, Finland - ()
5/5 Luonnossa hienommat kuin kuvissa. Läheisetkin kyselleet mistä ostettu ja oliko kalliit, kertoessani yllättyivät hinta/laatu suhteesta. Suosittelen kaikille. Vastasi odotuksia.
- Heinola, Finland - ()
4/5 Nämä korvikset olivat just passelit. Juuri sellaiset kuin kuvassa, luonnossakin kauniit. Dimangit välkehtivät valossa. Olen jo käyttänyt useaan kertaan. Suosittelen.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Jokaiseen tilanteeseen sopivat korvakorut, ihanasti kimaltelevat ja todella kauniit ja ennen kaikkea edulliset. Voin suositella myös muille korujen ystäville.
- Vaajakoski, Finland - ()
5/5 kauniit korvakorut.Olleet jo kovassa käytössä.laatu hyvä.hinta sopiva.todella hyvä ostos.Suosittelen kkkkkkkkkkkkkkkkkkklööööööööööööddddddbbbbbbbbbbbbbiiiiiill
- Vermuntila, Finland - ()
4/5 Sopivat juhla sekä arkikäyttöön. Erittäin halvat siihen nähden että miltä näyttävät ja tuntuvat. Luulen että laatukin on ihan hyvä. Olisi ollut kuitenkin hyvä jos olisi ollut kunnolliset lukot korviksissa.
- Imatra, Finland - ()

Perlado

Pendientes / Zarcilloss Blanco

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

Accesorios clasicos que nunca pasaran de moda. Dandote un toque elgante e ideal para cualquier occasion, miles de posibilidades para combinarlo con tu vestuario.

Especificaciones:

 • Material: 18K chapado en oro blanco
 • Dimensiones: 12MM

2.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 14.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares