Perlado | Pendientes / Zarcilloss Blanco
Accesorios clasicos que nunca pasaran de moda. Dandote un toque elgante e ideal para cualquier occasion, miles de posibilidades para combinarlo con tu vestuario.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Pietu K.
  Pietu K. (2015-10-16)
 • Foto del producto de Laura K.
  Laura K. (2015-08-06)
 • Foto del producto de Seppo A.
  Seppo A. (2015-07-15)
 • Foto del producto de Seppo A.
  Seppo A. (2015-07-15)

4/5 Nämä korvikset olivat just passelit. Juuri sellaiset kuin kuvassa, luonnossakin kauniit. Dimangit välkehtivät valossa. Olen jo käyttänyt useaan kertaan. Suosittelen.
Ritva S. - Espoo, Finland - ()
5/5 Jokaiseen tilanteeseen sopivat korvakorut, ihanasti kimaltelevat ja todella kauniit ja ennen kaikkea edulliset. Voin suositella myös muille korujen ystäville.
Marja V. - Vaajakoski, Finland - ()
5/5 kauniit korvakorut.Olleet jo kovassa käytössä.laatu hyvä.hinta sopiva.todella hyvä ostos.Suosittelen kkkkkkkkkkkkkkkkkkklööööööööööööddddddbbbbbbbbbbbbbiiiiiill
Heidi L. - Vermuntila, Finland - ()
4/5 Sopivat juhla sekä arkikäyttöön. Erittäin halvat siihen nähden että miltä näyttävät ja tuntuvat. Luulen että laatukin on ihan hyvä. Olisi ollut kuitenkin hyvä jos olisi ollut kunnolliset lukot korviksissa.
Sanna V. - Imatra, Finland - ()
5/5 Meni heti käyttöön! Näyttävät ja tuntuvat hyvältä-ei minkäänlaista ihottumaa ole tullut. Hinta erittäin edullinen laatuun nähden. Korvikset vastasi odotuksia, suosittelen!
Pietu K. - Kotka, Finland - ()
4/5 Kauniit korvakorut. Lasiset "timantit" tuntuvat olevan hyvin kiinni, joten eivät varmaan ihan heti ole irtoamassa. Eivät ole olleet vielä käytössä, joten mahdollisesta tummumisesta tai kestävyydestä ei ole kokemusta. Saamassani parissa oli kumpikin koru saman puoleinen. Muuten sillä ei olisi niin väliä, mutta tuotekuvassa on kumpaankin korvaan omansa. Ovat kuitenkin arvokkaamman näköiset kuin mitä hintalappu sanoo.
Laura K. - Tampere, Finland - ()

Perlado

Pendientes / Zarcilloss Blanco

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

Accesorios clasicos que nunca pasaran de moda. Dandote un toque elgante e ideal para cualquier occasion, miles de posibilidades para combinarlo con tu vestuario.

Especificaciones:

 • Material: 18K chapado en oro blanco
 • Dimensiones: 12MM

2.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 14.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares