Forma P | Perchero Organizador
Organiza tu ropa, bolsos o cualquier accesorio, artículo que requieras. Solo tienes que colocar el gancho en la parte superior de la puerta y listo, no necesita difíciles instalaciones que puedan dañar la madera de tu puerta.

4/5 Ajaa hyvin asiansa. Sopii välioven päälle ja saa vaatteita ripustettua hengarissa roikkumaan. Väri oli kivan retro beige/ruskea mutta ei sitä edes huomaa kun siinä roikkuu vaatteita.
Niko A. - Rovaniemi, Finland - ()
5/5 tämä on loistava. Vie vähän tilaa ja helppo kuivattaa paidat ja housut ahtaassakin kodissa. Hinta ei päätä huimaa. Tästä hyvä joululahja sellaiselle kenellä on jo kaikkea :D
Mirka P. - Helsinki, Finland - ()
3/5 On kai periaatteessa kätevä, mutta ainakaan meillä kaapin ovi ei mene kunnolla kiinni kun sen asensi. Mikäli se ei haittaa, niin ok. Vaatteet paksuntaa vielä, joten oven kiinni laittaminen hankaloituu.
Ritva S. - Espoo, Finland - ()
5/5 Tästä on ollut valtavasti apua poikamiehen eteisen järjestelyssä, kun eniten käytetyt takit voi pistää oveen ja kaapin voi jättää sitten vähän harvemmin käytettäville. Helppo ottaa takki lähtiessä mukaan.

Omaan oveeni tuote on hieman paksuhko, eli väliovi pitää nyt erikseen painaa kiinni, kun aiemmin sen saattoi antaa mennä itsekseen. Olen ajatellut kyllä vähän hioa ohuemmaksi, mutten ole vielä saanut aikaiseksi.
Teemu L. - Espoo, Finland - ()
5/5 Tilasin 2 kpl Henkaritelineitä ja toinen meni tullessaan meillä suoraan makuuhuoneen oveen ja pysynyt siinä siitä lähtien (5kk). Siinä roikkuu kätevästi poissa silmistä aamutakki ja yöasut. Ei kolise, tai liiku itsestään paikaltaan, on juuri sopiva. Toinen on vaatehuoneen ovessa jossa useimmin käytetyt ulkoilutakit, joita ei eteisen naulakossa halua pitää tilaa viemässä. Aivan loisto keksintö. Suosittelen.
Minna T. - Masala, Finland - ()
3/5 Koukunväli liian leveä tavalliseen kaapin. Käy vain huoneen oviin, mutta silloin ei voi ovea sulkea. Pieni pallopää ei pysy paikoillaan jouduin sen liimaamaan uudestaan. Aika heppoisen oloinen, ei kovin painavaa vaatetta kestä. Hennoille vaatteille ihan ok.
Rita R. - Espoo, Finland - ()

Forma P

Perchero Organizador

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

Organiza tu ropa, bolsos o cualquier accesorio, artículo que requieras. Solo tienes que colocar el gancho en la parte superior de la puerta y listo, no necesita difíciles instalaciones que puedan dañar la madera de tu puerta.


Especificaciones:

  • Dimensiones: 14x10x2.2cm

1.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 4.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares