Mini Termometro Digital LCD | Refrigeradores o Congeladores
Este es un termometro especialmente diseñado para congeladores y refrigeradores. Puede medir temperaturas entre -50°C to + 70°C. Ademas de que tiene una pantalla LCD Digital que te permitira leer la temperatura de una manera facil y clara.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Matti T.
  Matti T. (2016-07-14)
 • Foto del producto de Jani S.
  Jani S. (2016-03-06)
 • Foto del producto de Petron
  Petron (2016-01-01)
 • Foto del producto de Mäki J.
  Mäki J. (2013-12-30)

5/5 Todella kätevä mittari olen tarkastanut tällä välillä pakastimen ja jääkaapin lämpötilan! Mittari näyttää oikean lukeman olen verrannut toiseen mittariin! Hyvä hinta ja laatu suhde!
Jallu - Hammaslahti, Finland - ()
5/5 toimii hyvin ja paristot yms tuli mukana

voi asentaa autoon tai seinään hyvin näppärän kokoinen yms

että tää oli kyllä hintansa väärtti

plaa plaaplaaa plaaa plaa hyvä vehje on
Jani K. - Sastamala, Finland - ()
5/5 ...nyt tuli kyllä vähän lyhyenläntä tuotearvostelu!

Kerro vähän laajemmin kokemuksistasi tuotteesta. Kerro esim. missä ja mihin olet käyttänyt tuotetta? Miltä tuote on tuntunut? Vastasiko se odotuksia? Miltä tuotteen laatu on vaikuttanut? Entä millainen oli hinta suhteessa laatuun? Oliko hyvä ostos? Vähän pidemmästä arvostelusta on muille asiakkaille enemmän hyötyä, kun he pohtivat tämän tuotteen ostamista..
Joni M. - Pieksämäki, Finland - ()
5/5 Näyttää lämpötilan. Minulla on näitä pari kotona ja yksi kalastuspakissa vedenlämmön mittausta varten. Aion tilata lisää pakastimen lämpöitilanseurantaa varten. Tuote huononisi, jos tähän yhdistettäisiin kelloa, herätystä tms. kilkkeitä.
Antti P. - Ivalo, Finland - ()
4/5 Näppärä kojetaulumittari. Liimasin kaksipuoleisella teipillä mittarit kaikkiin jääkaappeihimme ja pakastimiimme ja anturit sisään niihin. Näkee, mikä lämpötila on sisäpuolella avaamatta ovea. Erityisen mukava laite, jos on mahdollista sijoittaa se kojetauluun, koska sen voi upottaa siihen.
Mauri V. - Mikkeli, Finland - ()
5/5 Ostin ihan kokeeksi tälläisen pikku lämpömittarin ja olen havainnut sen tosi käteväksi monenlaiseen lämpötilan tarkkailuun. Tällä voi valvoa jääkaapin tai pakastimen lämpötilaa tai vaikka laittaa sen valvontakameran kuvaan näkyville niin siinä on sitten etävalvonta yhteys.

Tarpeellinen ja hinnaltaan tosi edullinen lämpömittari, tosin tarkkuus näyttää hieman heittelevän mutta jos ei ole tarvetta tarkkuuslämpömittarille niin tämä on tosi hyvä ostos.
Ensio K. - Nastola, Finland - ()

Mini Termometro Digital LCD

Refrigeradores o Congeladores

★★★★★
★★★★★
54 Comentarios

Este es un termometro especialmente diseñado para congeladores y refrigeradores. Puede medir temperaturas entre -50°C to + 70°C. Ademas de que tiene una pantalla LCD Digital que te permitira leer la temperatura de una manera facil y clara.

Especificaciones:

 • Mini tamaño termómetro digital
 • Cuenta con una pantalla clara y fácil de leer pantalla LCD
 • Funciona con dos pilas LR44 (no incluidas)
 • Especialmente diseñado para refrigeradores y congeladores.

Detalles del paquete:

 • 1x Mini LCD Digital Termometro

Garantía:

3 meses

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares