Escala Electrónica Digital | con Pantalla LCD
Ideal para las personas que requieran saber el peso de artículos con exactitud. Su medición tiene una precisión de 0.01g, ideal para joyeros o pasteleros.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tanja J.
    Tanja J. (2015-03-25)

4/5 Käytän vaakaa lähinnä postipakettien punnitsemiseen ja se täyttää tarkoituksensa erinomaisesti. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

Ainoastaan kapasiteetti max 300g on hieman pieni.

Toimitus pelasi kuvatun mukaisesti.

Hyvä ostos
- Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Ihan hyvä vaaka ja tarkkuus tässä hintaluokassa hyvä. Ainoa negatiivinen asia on mukana tuleva adapteri jonka EU verkkovirta muutoskappale tekee adapterista aika korkean ja huonosti pistokkeeseen istuvan. Lisäksi se verkkovirran muutoskappale jää yleensä kiinni pistokkeeseen kun irrottaa adapterin. Vähän laihasti oli tuote pakattu kun päälle laitettavan muovisen mittakupin reuna oli kuljetuksessa rikkoontunut.
- Turku, Finland - ()
5/5 erittäin tarkka ja laadukas ruokavaakana. Verkkovirta helpottaa käyttöä ja säästää luontoa. Tosin patterit kestävät myös kauan. Kätevä irtokansi helpottaa tuotteen käyttöä.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Hyvin toimii, helposti. Selkeä toiminta ja menee pieneen tilaan. Pärjää lähes ilman käyttöohjeita. Olen pieniä kemikaalimääriä punninnut mehiläistarhaukseen liittyen. Loistava tuote. Säästää aikaa ja vaivaa kun voi bulkina ostaa kemikaalia ja punnita itse tarvitsemansa määrän. Tarkka vaaka. Tarkistettu apteekin tarkkuusvaakalla.
- Kurkimäki, Finland - ()
5/5 Todella laadukas ja sopivan kokoinen vaaka mihin tahansa käyttöön, plussaa että saa verkkovirtaan joten pattereita ei tarvita. Aikasemmin omistanut jo yhden ja kesti vuosia yhtä tarkkana kuin uutena.
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Vaaka on toinen villestä tilaamani. Edelleen hyvä laatu. Tarkka ja mittaa monella yksiköllä. Kätevä suojakansi/mittakuppi mukana isommankin ainemäärän mittaamiseen. Erinomainen hinta/laatusuhde.
- Tampere, Finland - ()

Escala Electrónica Digital

con Pantalla LCD

★★★★★
★★★★★
21 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Ideal para las personas que requieran saber el peso de artículos con exactitud. Su medición tiene una precisión de 0.01g, ideal para joyeros o pasteleros que tengan que medir sus ingredientes con exactitud. Podrás leer fácilmente su peso en la pantalla LCD, y escoger el tipo de medición que quieras; ya sea onza, gramos, litro u otros.

Especificaciones técnicas:

- Pantalla LCD
- Precisión 0,01 g
- Max. Peso: 300 g
- Unidades: g, oz, ct, ozt.tl, gn, dwt
- Funciona con pilas 3xAAA o adaptador de corriente
- Dimensiones: 178x115x20mm, 284g


Garantía:

3 meses

33.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 38.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 4 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- Due to CNY holidays, delivery time is exceptionally 3-4 weeks

Productos similares