Termómetro Infrarrojo Digital | Cason 380
El Cason 380 medirá la temperatura de una manera precisa, equipado con puntero láser; este termómetro opera con baterías 9V, permitiendo medir la temperatura aunque estés bajo condiciones extremas.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Sakke
  Sakke (2017-02-04)
 • Foto del producto de Aleksi J.
  Aleksi J. (2015-11-21)
 • Foto del producto de Aleksi J.
  Aleksi J. (2015-11-21)
 • Foto del producto de Mathias
  Mathias (2014-04-17)

5/5 Ihan kelpo peli, antaa mun mielestä ihan riittävän luotettavaa tietoa lämpötiloista. Helppo ottaa käyttöön, ja myöskin helppo käyttää. Bonuksena, tuntuu ihan hyvältä kädessä.

Suosittelen, omakotitalon omistajalle must ostos.
- Siuntio, Finland - ()
5/5 Monikäyttö laite lemmikkien ihon lämpötila hetkessä tarkastettu ja myös koneen piirin voi tarkistaa onko kuomittuneet. Autossa mukana aina kun tarviin tarkasta lämpöä monesta paikasta.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Tällä olen mittaillut lämpöä sekä seinästä että vaimosta. Toimii kummassakin tapauksessa. Ei ehkä ihan lämpövuotojen etsimiseen mutta sinnepäin.
- Toivala, Finland - ()
5/5 Mainio peli. Pieni ja käteen käyvä. Selkeä näyttö ja mittauspiste helppo kohdistaa. Erinomainen esimerkiksi kylmäsiltojen etsinnässä (helppo pääsy mittaamaan nurkista). Mainio peli esimerkiksi matkailuperävaunun tutkimiseen ja kodin kylmien kohtien etsimiseen sekä mahdollisten jäätymisriskien löytämiseen. Soveltukee myös kotikokille.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Todella kätevä, toimiva ja yksinkertainen ja kevyt lämpömittari. Ei turhaa plaraamista ja asetusten kanssa tuskailua. Ainoa, joka vaatii säätöä on Celsius/Fahrenhait. Hinta- laatusuhde erinomainen. Suosittelen lämpimästi... näyttää toki myös miinusmerkkiset lämpötilat.
- Turku, Finland - ()
5/5 Mainio ja toimiva värkki, käyttöä on ollut niin jääkaapin lukemiin, saunan lämpötilan varmistamiseksi, kaffee keittimen lämpötilan tasaplaatuisuuden mittaamiseen kuin lattialämmityksien putkien hakemiseen. Lisäksi seinän vuotokohdat ja nurkkien kylmäsillat löytyy heleposti. Samoin ovien tiivisteiden vuotokohdat on helppo paikallistaa, samoin ruokien lämpötilat saa selville sekunnissa...helppokäyttää ja mitata, pisto tai jatkuvalla mittauksella. Laserilla tai ilman, hyvä tuote ja hintansa väärtti.
- Ylinen, Finland - ()

Termómetro Infrarrojo Digital

Cason 380

★★★★★
★★★★★
68 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

El Cason 380 medirá la temperatura de una manera precisa, equipado con puntero láser; este termómetro opera con baterías 9V, permitiendo medir la temperatura aunque estés bajo condiciones extremas. Mide temperaturas entre -32 grados Celsius hasta 380 grados Celsius. Interruptor electrónico automático, asegurara que no estés gastando baterías mientras no lo uses, mientras mantiene la data en la memoria.


Especificaciones técnicas:

- Punteros Láser
- Pantalla de 1,3 " con retroiluminación
- Escala: -32 ° C - 380 ° C (-26 ° F - 716 ° F)
- Precisión: ± 2 ° C / ± 2%

-Trabaja con baterías 9V (no incluidas)

El paquete incluye:

- Cason 380 metros
- Manual (en Inglés)


Garantía:

6 meses

21.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 2 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares