Termómetro Infrarrojo Digital | Cason 380
El Cason 380 medirá la temperatura de una manera precisa, equipado con puntero láser; este termómetro opera con baterías 9V, permitiendo medir la temperatura aunque estés bajo condiciones extremas.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Aleksi J.
    Aleksi J. (2015-11-21)
  • Foto del producto de Aleksi J.
    Aleksi J. (2015-11-21)
  • Foto del producto de Mathias
    Mathias (2014-04-17)

5/5 Tuote vastasi täysin odotuksia. Lämpötiöanmittaus tuntuisi olevan melko tarkka muutaman kokeilun perusteella. Hinta voisi ehkä olla vielä halvempi, jos sitä verrataan suomessa myytäviin vastaaviin
Tommi R. - Lahti, Finland - ()
5/5 Helppokäyttöinen laite, joka toimii loistavasti. Tarkastusmittauksia laitteen paikkansapitävyydestä en ole tehnyt, mutta melko lähellä oikeaa lämpötila-arvoa laite näyttää jos vertailulaitteena käytetään esim. erillisellä lämpötila-anturilla varustetun lämpömittarin mittausarvoja. Kuumemittarina tämä lienee varsin arvelluttava vempeöe, mutta kaikkeen muuhun lämpötilojen mittauksiin soveltuu hyvin.
Ari-pekka K. - Turku, Finland - ()
5/5 Mittari toimii hyvin ja helppokäyttöinen, patterikin kestää ihan mukavasti. ei kallis vehje ja tulee seurattua lämpötiloja monesta eripaikoista, vesi, hella, moottori "auton" ja yms. Suosittelen.
Jukka T. - Lievestuore, Finland - ()
4/5 Helppokäyttöinen ja edullinen lämpömittari. Tälle tulee käyttöä talven tullen mutta varmasti myös kesällä mittaillaan moottorien yms. pintalämpötiloja.
Juha-Pekka V. - Kemijärvi, Finland - ()
4/5 Vaikuttaa toimivalta, vielä en ole verrannut mittaustulosta kalibroituun mittariin mutta suurinpiirtein oikeaa lukemaa tuntuu näyttävän. Laserosoitin on hyvä juttu. Kun ehdin, niin tutkin tarkemmin mittausetäisyyden, kohteen koon ja materiaalin vaikutusta. IR-mittareissahan mittauskeilan koko muuttuu etäisyyden mukaan ja pintamateriaalin kiilto vaikuttaa tulokseen. Olen ihan tyytyväinen tähän.
Tuoppi - Tampere, Finland - ()
4/5 Hyvä toimiva infrapuna-lämpömittäri pystyy mittaan ulkoseinistä jotka on kiveä lämpötilat samoin kylppärin lattiasta näkee onko kosteus vaurioita jos lämpötila nousee ´tietyllä alueella niin sinne on päässyt kosteutta..
Ville L. - Rovaniemi, Finland - ()

Termómetro Infrarrojo Digital

Cason 380

★★★★★
★★★★★
61 Comentarios

General:

El Cason 380 medirá la temperatura de una manera precisa, equipado con puntero láser; este termómetro opera con baterías 9V, permitiendo medir la temperatura aunque estés bajo condiciones extremas. Mide temperaturas entre -32 grados Celsius hasta 380 grados Celsius. Interruptor electrónico automático, asegurara que no estés gastando baterías mientras no lo uses, mientras mantiene la data en la memoria.


Especificaciones técnicas:

- Punteros Láser
- Pantalla de 1,3 " con retroiluminación
- Escala: -32 ° C - 380 ° C (-26 ° F - 716 ° F)
- Precisión: ± 2 ° C / ± 2%

-Trabaja con baterías 9V (no incluidas)

El paquete incluye:

- Cason 380 metros
- Manual (en Inglés)


Garantía:

6 meses

21.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares