Termómetro Infrarrojo Digital | Cason 380
El Cason 380 medirá la temperatura de una manera precisa, equipado con puntero láser; este termómetro opera con baterías 9V, permitiendo medir la temperatura aunque estés bajo condiciones extremas.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Sakke
  Sakke (2017-02-04)
 • Foto del producto de Aleksi J.
  Aleksi J. (2015-11-21)
 • Foto del producto de Aleksi J.
  Aleksi J. (2015-11-21)
 • Foto del producto de Mathias
  Mathias (2014-04-17)

5/5 Mainio peli. Pieni ja käteen käyvä. Selkeä näyttö ja mittauspiste helppo kohdistaa. Erinomainen esimerkiksi kylmäsiltojen etsinnässä (helppo pääsy mittaamaan nurkista). Mainio peli esimerkiksi matkailuperävaunun tutkimiseen ja kodin kylmien kohtien etsimiseen sekä mahdollisten jäätymisriskien löytämiseen. Soveltukee myös kotikokille.
Sakke - Tampere, Finland - ()
5/5 Todella kätevä, toimiva ja yksinkertainen ja kevyt lämpömittari. Ei turhaa plaraamista ja asetusten kanssa tuskailua. Ainoa, joka vaatii säätöä on Celsius/Fahrenhait. Hinta- laatusuhde erinomainen. Suosittelen lämpimästi... näyttää toki myös miinusmerkkiset lämpötilat.
Jorma L. - Turku, Finland - ()
5/5 Mainio ja toimiva värkki, käyttöä on ollut niin jääkaapin lukemiin, saunan lämpötilan varmistamiseksi, kaffee keittimen lämpötilan tasaplaatuisuuden mittaamiseen kuin lattialämmityksien putkien hakemiseen. Lisäksi seinän vuotokohdat ja nurkkien kylmäsillat löytyy heleposti. Samoin ovien tiivisteiden vuotokohdat on helppo paikallistaa, samoin ruokien lämpötilat saa selville sekunnissa...helppokäyttää ja mitata, pisto tai jatkuvalla mittauksella. Laserilla tai ilman, hyvä tuote ja hintansa väärtti.
Mika L. - Ylinen, Finland - ()
5/5 Tuote vastasi täysin odotuksia. Lämpötiöanmittaus tuntuisi olevan melko tarkka muutaman kokeilun perusteella. Hinta voisi ehkä olla vielä halvempi, jos sitä verrataan suomessa myytäviin vastaaviin
Tommi R. - Lahti, Finland - ()
5/5 Helppokäyttöinen laite, joka toimii loistavasti. Tarkastusmittauksia laitteen paikkansapitävyydestä en ole tehnyt, mutta melko lähellä oikeaa lämpötila-arvoa laite näyttää jos vertailulaitteena käytetään esim. erillisellä lämpötila-anturilla varustetun lämpömittarin mittausarvoja. Kuumemittarina tämä lienee varsin arvelluttava vempeöe, mutta kaikkeen muuhun lämpötilojen mittauksiin soveltuu hyvin.
Ari-pekka K. - Turku, Finland - ()
5/5 Mittari toimii hyvin ja helppokäyttöinen, patterikin kestää ihan mukavasti. ei kallis vehje ja tulee seurattua lämpötiloja monesta eripaikoista, vesi, hella, moottori "auton" ja yms. Suosittelen.
Jukka T. - Lievestuore, Finland - ()

Termómetro Infrarrojo Digital

Cason 380

★★★★★
★★★★★
65 Comentarios

General:

El Cason 380 medirá la temperatura de una manera precisa, equipado con puntero láser; este termómetro opera con baterías 9V, permitiendo medir la temperatura aunque estés bajo condiciones extremas. Mide temperaturas entre -32 grados Celsius hasta 380 grados Celsius. Interruptor electrónico automático, asegurara que no estés gastando baterías mientras no lo uses, mientras mantiene la data en la memoria.


Especificaciones técnicas:

- Punteros Láser
- Pantalla de 1,3 " con retroiluminación
- Escala: -32 ° C - 380 ° C (-26 ° F - 716 ° F)
- Precisión: ± 2 ° C / ± 2%

-Trabaja con baterías 9V (no incluidas)

El paquete incluye:

- Cason 380 metros
- Manual (en Inglés)


Garantía:

6 meses

21.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares