Alcancía Electrónica Perro Comedor
Diviértete con esta alcancía, solo tendrás que colocar tu moneda en el plato del perro para que este baje la cabeza para comerse la moneda.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Lauri J.
    Lauri J. (2014-11-17)
  • Foto del producto de Päivi M.
    Päivi M. (2014-06-18)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Tässäpä hauska hauveli, rohmuaa kaikki kolikot mitä annetaan tosin ei kyllä ihan pienet kelpaa. Tyttären tytölle ostin synt. lahjaksi riemua on riittänyt niin tytöllä kuin kavereillakin. Ja hinta oli todella halpa laatuun nähden.
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Hauska elukka. Sopii näämmä säästölippaaksi hintahaarukassa 8-74. Muista ei ole kokemusta, joten saattaa olla laajempikin skaala. Ei ole pahan kalliskaan.
- Pori, Finland - ()
3/5 Kolikkorohmu hauva on leikkisä ja lapsen on paljon helpompi muistaa laittaa kolikkoja säästöön. Ainoa huono puoli hauvassa on se, että ihan pienimpiin kolikkoihin hauva ei reagoi ellei kolikkoa paina sormella alustaa vasten jonkin aikaa.
- Pori, Finland - ()
5/5 Jälleen tuli neljäs koira lahjaksi lapsille .

Aikaisemmat ostin noin 4 vuotta sitten ja kaikki toimii edelleen . Hinta laatusuhde kohdallaan .

SUOSITTELEN !
- Tampere, Finland - ()
3/5 Hauska hauva joka nyökkimällä siirtää kuonollaan kolikot laatikkoon. Tuntui toimivan hyvin, ja lapset olivat innoissaan. En suosittele alle 3 vuotiaille käytännössäkään, saattaa olla lyhytikäinen leikkikäytössä. Kolikkolippaan luukun sa auki helposti, joten murtovarmuutta ei ole.
- Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Kummitytölle ostin joululahjaksi ja tulee varmasti tykkäämään! Vähän heppoisen oloinen, mutta varsinaisesti leikkikaluksihan tätä ei ole tarkoitettu.

Aika kovaa ääntä pitää, joten ei kannata mennä laittamaan kapakista jääneitä kolikoita aamun pikkutunneilla.

Veikeä vempele, joka saa lapsen varmasti herkemmin säästämään!
- Ii, Finland - ()

Alcancía Electrónica Perro Comedor

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

General:

Diviértete con esta alcancía, solo tendrás que colocar tu moneda en el plato del perro para que este baje la cabeza para comerse la moneda. Enseña a tus hij@s a ahorran de una manera divertida.

 

Video:

 

Especificaciones técnicas:

- Funciona con dos pilas AA (no incluidas)


Garantía:

3 meses