Multi-puerto RCA
Con este adaptador podrás tener conectado múltiples dispositivos al mismo tiempo

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Jarmo K.
    Jarmo K. (2018-09-29)
  • Foto del producto de Hannu T.
    Hannu T. (2016-04-09)

5/5 Hyvä ostos taas. Liitin vanhat cd soittimet,kelanauhurin ym laitteet vahvistimeen. Täytyy vielä tilata toinen saan vanhemmat pelikonsolit tämän kautta tvhen.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Käytän laitetta mainoksen vastaisesti , eli se jakaa rec-out liittimen neljälle eri tallentimelle , voi käyttää yhtä tai useanpaa tallenninta samanaikaisesit painamalla nappulat samanaikaisesti pohjaan . Tallentimet on CD-r , kelanauhuri ja kaksi 3-äänipää kasettidekkejä.
- Jäppilä, Finland - ()
5/5 Toimii niin kuin pitääkin. Saisi olla hiukan painavampi. Vastasi kyllä reilusti odotuksiani. Käytössä jatkuvasti, C-kasetit,kelanauhurit ja levysoitin siinä vähän alkukäyttöä.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Streoiden jakamiseen erinomaisen toimiva peli,vanhat -70 luvun vahvistimestakin saa kaikki irti (levysoitin,kasettidekin ulostulo,cd-soitin)
- Oulu, Finland - ()
4/5 Todella hyvä on toiminut, odotettua paremmin. Ei tarvitse koko ajan vaihdella johtoja, kun voi vain painaa halutun kanavan. Tämä laite ei tuo mitään häiriötä ääneen eikä kuvaan.
- Nurmijärvi, Finland - ()
1/5 Yritin kahteen kertaa tilata tätä tuotetta mutta aina sieltä lähetettiin 4 porttinen VGA-kytkin, joten on aika vaikea sanoa tuotteesta yhtään mitään. Suosittelen lähetysten pakkaajille vähän parempaa tarkkaavaisuutta ja lähetysten valvontaa.
- Lappeenranta, Finland - ()

Multi-puerto RCA

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

La mayoría de los televisores solo tienen un puerto RCA, y esto quiere decir que te tenéis que parar de tu cómodo sofá para cambiar los cables manualmente. Con este adaptador podrás tener conectado múltiples dispositivos al mismo tiempo y cambiar fácilmente entre tu reproductor DVD, tu consola de juegos y más con tan solo apretar un botón.

Especificaciones técnicas:

- Soporta 4 dispositivos


Garantía:

3 meses

9.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »

*Delivery time 2-4 weeks

Productos similares

Products you might be interested in: