Multi-puerto RCA
Con este adaptador podrás tener conectado múltiples dispositivos al mismo tiempo
 • Multi-puerto RCA
 • Multi-puerto RCA

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Jarmo K.
  Jarmo K. (2020-09-19)
 • Foto del producto de Jarmo K.
  Jarmo K. (2018-09-29)
 • Foto del producto de Hannu T.
  Hannu T. (2016-04-09)

5/5 Aiemmin arvostelin samaalaitetta kun käytän sitä "vastoin ohjetta" jakamaan rec-out liitintä , toimii siinäkin . Nyt tilasin toisen samanlaisen jakamaan ohjeen muksisesti sisäänmenoa (tape in) kun loppui vahvistimen liittimet hommattuani neljännen kasettidekin , nyt on helppo valita kuunneltava dekki .
- Jäppilä, Finland - ()
4/5 Yksinkertainen laite, yksinkertaiseen käyttöön eli takkahuoneeseen "kaivoin" vanhan stereo- pelit käyttöön ja eihän noissa liitäntöjä ole riittävästi eli nyt sai yhteen rca- liitäntään monta laitetta ... myös bluetooth vastaanottimen vaikka se vähän tuon laitteiston historiaa vastaan onkin (muut kun ovat 70 - 80 luvun 2 x Nad, Sony ja BBX)
- Launonen, Finland - ()
3/5 Tietokoneen ja parin muun laitteen yhdistäminen saamaan äänentoistoon on oma käyttökohteeni tälle. Toimii sinänsä varsin hyvin ja valittamista ei ole, mutta lisäpainot saisi kotelon sisällä olla, että pysyisi paremmin paikallaan.

Vaan ei tähän hintaan mahottomia!
- Kannus, Finland - ()
5/5 Hyvä ostos taas. Liitin vanhat cd soittimet,kelanauhurin ym laitteet vahvistimeen. Täytyy vielä tilata toinen saan vanhemmat pelikonsolit tämän kautta tvhen.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Käytän laitetta mainoksen vastaisesti , eli se jakaa rec-out liittimen neljälle eri tallentimelle , voi käyttää yhtä tai useanpaa tallenninta samanaikaisesit painamalla nappulat samanaikaisesti pohjaan . Tallentimet on CD-r , kelanauhuri ja kaksi 3-äänipää kasettidekkejä.
- Jäppilä, Finland - ()
5/5 Toimii niin kuin pitääkin. Saisi olla hiukan painavampi. Vastasi kyllä reilusti odotuksiani. Käytössä jatkuvasti, C-kasetit,kelanauhurit ja levysoitin siinä vähän alkukäyttöä.
- Riihimäki, Finland - ()

Multi-puerto RCA

★★★★★
★★★★★
13 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

La mayoría de los televisores solo tienen un puerto RCA, y esto quiere decir que te tenéis que parar de tu cómodo sofá para cambiar los cables manualmente. Con este adaptador podrás tener conectado múltiples dispositivos al mismo tiempo y cambiar fácilmente entre tu reproductor DVD, tu consola de juegos y más con tan solo apretar un botón.

Especificaciones técnicas:

- Soporta 4 dispositivos


Garantía:

3 meses

Productos similares

Products you might be interested in: