Cinturón para la Salud | Cuello
¿Sufres dolores o problemas en tu cuello? Pues usa este cinturón que te ayudara a mejorar tu postura y alivia tu dolor.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Eija H.
    Eija H. (2017-02-07)

5/5 Tuote sopii hyvin jatkuvan kiputiloihin hoitoo...itellä on niskakipu onnettomuuden jälkeen ja tämä tuote toimii paremmin kun särkylääkkeet. Tuote tuntuu hyvältä ja lämmittää mukavasti.suosittelen kaikille
- Lappohja, Finland - ()
4/5 En itse oikein viellä ole keksinyt toimintaa/käyttänyt laajemmin.. koko pienemmästä päästä.. joskin minulla paksu niska :D

Mutta tähän hintaan kannattaa kokeilla
- Porvoo, Finland - ()
3/5 Halvalla ei saa vältsiin hyvää :-) näppärä niskanlämmitin, mutta muutoin en hyötyä havainnut. Niskan jäykkyys ei lainkaan helpottunut eli voltarenilla mennään :-)
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Tämä tuote hankittu lahjaksi , jäänyt kuitenkin käyttämättömänä lojumaan laatikkoon, ehkä ei ollut sopiva tms. Näyttää melko pieneltä, joten ei kovin paksuniskaiselle sovi. Itse en ole edes kokeillut... Voi olla hyväkin, mene ja tiedä. :)
- Kemi, Finland - ()
1/5 Testiiin ostin ja kerran kokeilin, eipä ollut minulle sopiva. Ihoa alkoi polttamaan ja punoitus oli hurja. Kai tehoaa ei herkkäihoiselle. Vaan pakko sanoa, että enpä olisi arvannut tulosta, jonka lyhyen aikaa kaulassa ollut kokeilu sai aikaan. En suosittele.
- Kotka, Finland - ()
3/5 Niska tueksi ja lämmikkeeksi ostettu. Ajatuksena oli myös lievittää migreeniä, mutta se osa on jäänyt hiukan heikoille kantamille. Hintansa värtti, jos niskan alueelta on särkenyt.
- Espoo, Finland - ()

Cinturón para la Salud

Cuello

★★★★★
★★★★★
18 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
¿Sufres dolores o problemas en tu cuello? Pues usa este cinturón que te ayudara a mejorar tu postura y alivia tu dolor. El cinturón está hecho con iones negativos infrarrojos que penetran tu piel mejorando la circulación de la sangre, activando células, mejorando el metabolismo y regulando el sistema nervioso de tu cuerpo, además que activa las endocrinas.

Especificaciones:

  • Material: tela 600D
  • Dimensiones: 51.5cmx9.5cm
  • Parche caliente: 11cmx8.5cm