Cable Diagnóstico SF06 para FIAT 3P
Pin de Fiat 3 cable de adaptador OBD2 para vincular su Fiat, Alfa o Lancia a una interfaz de diagnóstico compatible.
  • Cable Diagnóstico SF06 para FIAT 3P

4/5 valitettavasti tuote ei toiminuit autossa johon kaapelin ostin mutta vika ei kaapelissa vaan ohjelmassa jolla koitin hinta laatu suhde kohtaavat tuotteessa täysin
- Kärjenkoski, Finland - ()
4/5 Ajaa asiansa. Sain tällä nollattua Fiat Bravo -98:n turvatyynyn varoitusvalon (liitin hansikaslokeron takana), minkä sain päälle irrottamalla väärän sulakkeen ;-)

Samoin löysin syyn käynnistysongelmalle (kampiakselin asentotunnistin) lukemalla vikakoodit konehuoneen liittimestä.

Tämän adapterin lisäksi Fiatin tietoihin pääsemiseksi tarvitaan VAG-COM sekä maksullinen Multiecuscan-lisenssi.
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 käy fiat:n liittimeen niin kuin pitää. harmi kun auto hajosi ennen kuin kerkesin testata lukea mittään. Annoin tuotteen yhdelle tutulle joka korjailee autoja, mutta ei ole tullut kysytyksi miten toimii.
- Tuomitie, Finland - ()
4/5 Ostin tämän välijohdon Ducati moottoripyörääni varten, kyllä siinä on sama testitepseli kuin autoissa, ja johdon päähän tuli myöskin ELM:in bluetooth lähetin, joka puolestaan kytkeytyy Android tablettiin, jossa on testiohjelma Ducatia varten. Ja kyllä tämä toimii kuten halusinkin. Ainoa miinus tulee adapterin virtapiuhoista, jotka on aivan onnettoman lyhyet ja huonoilla "hauenleuoilla" varustettu. Piuhat saisi olla kolme kertaa pitemmät ja isommilla kiinnityksillä varustettu.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Toimii -00 1.8 Mareassa MultiEcuScanin kanssa loistavasti. Vaatii tietty väliin vielä VAG-Com/KLK piuhan joka kanattaa tilata samalla.

Hinta/laatu kohdillaan.
- Karkkila, Finland - ()
5/5 Harraste Fiatin vikakoodeja tällä on luettu. Edullinen ja toimiva. Kannattaa vain varmistaa, että lukulaite sopii auton kanssa yhteen. Tarkoitettu sen ikäisiin autoihin joissa ei vielä ole OBD-protokollaa.
- Nokia, Finland - ()

Cable Diagnóstico SF06 para FIAT 3P

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Pin de Fiat 3 cable de adaptador OBD2 para vincular su Fiat, Alfa o Lancia a una interfaz de diagnóstico compatible. Este adaptador puede utilizarse para conectar su viejo Fiat, de Alfa o de Lancia, una compatible interfaz o herramienta.


Garantía:

3 meses

9.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »

*Delivery time 2-4 weeks

Productos similares

Products you might be interested in: