Cable OBD | HEX USB VAG 704.1
Este cable está diseñado para VAG-compatible coches como el VW-Audi-Seat-Skoda.

5/5 tuote vastasi täysin odotuksia ja toimii loistavasti mukana tulevalla ohjelmistolla. kestää käytössä. ja jos osaa vdcs ohjelmaa käyttää ei häpeä aidolle.
- Paimio, Finland - ()
5/5 Tilasin kaaapelin (Volkswagen Sharan 1.9 TDi 85Kw AUY vm. 10/2000) vikakoodien poistoa varten, joka kyllä toimii erinomaisesti kyseisessä autossa. Muutenkin pystyy ilmaisen ohjelman rajoitteitteista huolimatta seuraamaan/tarkastamaan mm. turbon ahdinpaineet. Suosittelen!!! Vinkkinä voisi sanoa, että jos ei saa yhteyttä johonkin moduulin, niin joutuu säätämään USB-portin arvoja!!!
- Nokia, Finland - ()
3/5 No tämmönen tuli tilattua, että pääsee kurkkimaan Skodillacista syöttöpumpun ajotusta jakohihnan vaihdon jälestä. Tämä vekotin toimi pari-kolme kertaa oikein mallikkaasti ja käppyröitä saatiin piirreltyä, mutta sitten kun koitti se hetki kun ois pitänyt oikeasti kattella että mitenkä ajotus kohillaan niin eipäs enää toiminutkaan.

Harmillisesti tää tuote on päässynnä loppumaan vissiinkin, niin piti ottaa toisenlainen kuapelj. Ja siinä olikin eri ohjelmisto johon tässä koittanu tutustua, muttei ainakaan vielä oo löytynä syötön ajotusta siitä.

Tuote ois siis ollu hyvä jos ois toiminu. Onneks takuu toimi.
- Kuopio, Finland - ()
2/5 Halpa, mutta toimii epäluotettavasti. Saa aina henkeä pidätellä saako vikaoodit luettua ennen kun tulee joku vika
- Vantaa, Finland - ()
4/5 mukana tullu ohjelma levy oli tyhjä huono kokeilla
- Kannonkoski, Finland - ()
4/5 Pienellä hinnalla melkein yhtä laadukas kuin rostech ainut miinus että ei voi päivittää.
- Tesjoki, Finland - ()

Cable OBD

HEX USB VAG 704.1

★★★★★
★★★★★
14 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:
Cable de código de error - USB hexadecimal CAN VAG-COM para 704.1. Este cable está diseñado para VAG-compatible coches como el VW-Audi-Seat-Skoda, los protocolos que utilizan el ISO9141-2, ISO14230-4 (KWP2000) y CAN-BUS: ia. El software incluido en Inglés, con un coche en los datos del sensor en tiempo real y códigos de error puede crear versátiles.Palos y equipo de computación portátil para examinar su estado físico!
Especificaciones técnicas:
  • Compatible con los coches del grupo VAG
  • Normas:
    • ISO9141-2
    • ISO14230-4 (KWP2000)
    • CAN-BUS

Por favor compare los protocolos de este articulo con su coche, este dispositivo usa conectores OBD2.


Garantía:

6 meses