Guante de masaje | Bolas mágicas
Masajea tu cuerpo con este guante de masaje. Las bolas mejoran tu circulación y es excelente si tus músculos te duelen. Libera tu estrés y cansancio en cualquier momento, en casa, trabajo, o en camino. Lo puedes usar en la mano derecha o izquierda.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Henna Marjukka V.
  Henna Marjukka V. (2014-01-19)
 • Foto del producto de Henna Marjukka V.
  Henna Marjukka V. (2014-01-19)

5/5 Todella hyvä hierontakäsine, täytyy ostaa lisää lahjaksi muille! Tuntuu mukavalta pitää ja todella helppo käyttää. Ainut miinus on ehkä haju, kun vasta avattu paketti.
- Paimio, Finland - ()
4/5 No tähän olen kyllä aika tyytyväinen. Tuotteella saa ihan kivan hierontaefektin aikaiseksi. Tuote on parempi kuin mitä alun perin oletin. Ainut miinus, että pehmeämpiin ihon kohtiin tuote saattaa hieman ”juuttua” käytössä, mutta ongelman voi ratkaista laittamalla jonkin tekstiilin ihon ja hierontakäsineen väliin. Hinta-laatusuhde taas kohdillaan. Voin jopa suositella.
- Uusikaupunki, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt tuotetta kotioloissa mm.hartioiden ja jalkojen hierontaan.Tuote on toiminut erinomaisesti.Suosittelen tuotetta.Tuote vastasi odotuksia.Suosittelin tuotetta vapaaehtoisporukalle ja moni halusi tilata tuotteen
- Heinola, Finland - ()
5/5 Käytän hierontakäsinettä hevosellani, joka nauttii siitä suunnattomasti. Kertoo kehonkielellä miten ja mistä käsitellä. Erittäin hyvä apuväline pitämään heppa kunnossa.
- Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Tämä on aivan loistava! Erittäin hyvä hieromaan jaloista jumit juoksulenkin jälkeen ja tällä on mukava hieroa myös kumppanin selkää. Jos käyttää hierontaöljyä niin tämän saa myös pestyä. Hyvä itselle tai lahjaksi.
- Ylöjärvi, Finland - ()
4/5 Hierontakäsineellä on hyvä hieroa olkapäitä,niskaa ja sääriä. Kun istuu paljon on ihanaa hieroa jäykistyneitä selkälihaksia. Hinta laatu suhde ön kohdallaan.
- Evitskog, Finland - ()

Guante de masaje

Bolas mágicas

★★★★★
★★★★★
11 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Masajea tu cuerpo con este guante de masaje. Las bolas giran 360 grados, y mejoran tu circulación. También es excelente si tus músculos te duelen. Libera tu estrés y cansancio en cualquier momento, en tu casa, trabajo, o cuando vayas en camino. Lo puedes usar en la mano derecha o izquierda.
 
Masajea de 3 a 5 minutos, y hasta 10 minutos para un mejor efecto. Comienza de arriba hacia abajo: primero la cabeza y el cuello, después los brazos, espalda, torso, piernas y finalmente los pies. Al utilizarlo en la cabeza hazlo con menos fuerza. Se puede lavar pero sécalo al aire libre cuando el tiempo no esté húmedo.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 16 x 14,5 cm
 • Peso: 320 gramos
 • Material: silicona, metal

9.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad
Choose accessories:
- Product is in stock over 5 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- Due to CNY holidays, delivery time is exceptionally 3-4 weeks
- Product is available also from Finland-warehouse with 1-3 days delivedy time (change)  

Productos similares