Lector de Tarjetas Universal para PC
Integra este lector de tarjetas de memoria a tu ordenador, no tienes que tener todos esos cables y adaptadores por toda tu mesa, cuando lo puedes tener directamente.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Tuomas K.
  Tuomas K. (2014-01-23)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Meni jonkin aikaa, mutta en ole vielä jaksanut kokeilla. Korttien lukulaitteiden tekniikka on aika yksinkertaista. Uskon tämän olleen pätevä ostos.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Suhteellisen helppo asentaa, paitsi jos ei ole koskaan PC:n keskusyksikön sisälle kurkannut. Toimii ongelmitta, vaikka hieman sai vängätä, että sai SD-kortin ensimmäistä kertaa sisälle lukijaan. Ja lisäksi kortti piti laittaa omasta mielestä väärin päin.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 En saanut ikinä toimimaan.. Mitään ajureita ei tullut mukana, eikä tietokoneeni suostunut tunnistamaan vehjettä. Mitään tuotenimeäkään ei näkynyt, jolla olisi voinut etsiä ajuria. Vika voi hyvin olla omassa kädettömyydessäni, ei voi pistää tuotteen piikkiin, mutta ohjeistus puuttuu.
- Espoo, Finland - ()
4/5 tekee sen mikä lupaa.itellä ainakin toimii molemmilla windows 7 32 ja 64 bit vaikka ei paketissa luvattukkaan sellasta!=)
- Rauma, Finland - ()
3/5 hyvä kortinlukija ja toimiva
- Maaninka, Finland - ()
4/5 Sopuhintainen ja helposti asennettava. Asennus onnistuu poropeukaloltakin ( siis minä ) sujuvasti paikoilleen. Pieni miinus CF/CF2 korttipaikasta, saa sovitella jonkin aikaa, kunnes saa kortin paikalleen.
- Hämeenkyrö, Finland - ()

Lector de Tarjetas Universal para PC

★★★★★
★★★★★
16 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Integra este lector de tarjetas de memoria a tu ordenador, no tienes que tener todos esos cables y adaptadores por toda tu mesa, cuando lo puedes tener directamente. Además que puede leer las tarjetas de memoria más comunes, tiene un puerto USB 2.0.

Especificaciones técnicas:
 • Velocidad de transferencia: 480Mbs
 • Se conecta al puerto USB
 • Compatible con 68 tarjetas de memoria diferentes
 • Compatible con Sistema Operativos: Windows 98/98se/ME/2000/XP/Vista/Mac OS 10.1.2 en adelante,y Linux Kernel 2.4.0 en adelante.
 • Dimensiones 10x9.5x2.5cm
 • Peso neto: 100g

Garantía:

6 meses

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 7.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares