Lector de Tarjetas Universal para PC
Integra este lector de tarjetas de memoria a tu ordenador, no tienes que tener todos esos cables y adaptadores por toda tu mesa, cuando lo puedes tener directamente.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tuomas K.
    Tuomas K. (2014-01-23)

4/5 tekee sen mikä lupaa.itellä ainakin toimii molemmilla windows 7 32 ja 64 bit vaikka ei paketissa luvattukkaan sellasta!=)
- Rauma, Finland - ()
4/5 Sopuhintainen ja helposti asennettava. Asennus onnistuu poropeukaloltakin ( siis minä ) sujuvasti paikoilleen. Pieni miinus CF/CF2 korttipaikasta, saa sovitella jonkin aikaa, kunnes saa kortin paikalleen.
- Hämeenkyrö, Finland - ()
2/5 En saanut ikinä toimimaan.. Mitään ajureita ei tullut mukana, eikä tietokoneeni suostunut tunnistamaan vehjettä. Mitään tuotenimeäkään ei näkynyt, jolla olisi voinut etsiä ajuria. Vika voi hyvin olla omassa kädettömyydessäni, ei voi pistää tuotteen piikkiin, mutta ohjeistus puuttuu.
- Espoo, Finland - ()
3/5 hyvä kortinlukija ja toimiva
- Maaninka, Finland - ()
3/5 Ei ole vielä tullut käytettyä,joten en oikein voi arvostella, kuin mutu tuntumalla. Koht tosin lähtee koneeseen kiinni,ja kone myyntiin.
- Imatra, Finland - ()
5/5 Hyvä lisä pöytäkoneessa nykyisin muuten turhan korppuaseman paikalle. Helppo asentaa, kunhan vaan emolevyssä on yksi standardin mukainen usb-liitin vapaana. Toimii ja tekee sen mitä pitääkin. Eikä tuote ole pahan hintainenkaan, suosittelen!
- Enonkoski, Finland - ()

Lector de Tarjetas Universal para PC

★★★★★
★★★★★
14 Comentarios

General:

Integra este lector de tarjetas de memoria a tu ordenador, no tienes que tener todos esos cables y adaptadores por toda tu mesa, cuando lo puedes tener directamente. Además que puede leer las tarjetas de memoria más comunes, tiene un puerto USB 2.0.

Especificaciones técnicas:
  • Velocidad de transferencia: 480Mbs
  • Se conecta al puerto USB
  • Compatible con 68 tarjetas de memoria diferentes
  • Compatible con Sistema Operativos: Windows 98/98se/ME/2000/XP/Vista/Mac OS 10.1.2 en adelante,y Linux Kernel 2.4.0 en adelante.
  • Dimensiones 10x9.5x2.5cm
  • Peso neto: 100g

Garantía:

6 meses

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 7.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares