4en1 Nivelador Laser | Multifuncional
Ideal para la carpintería, podrás nivelar perfectamente moldes, tablas y todo lo que necesites para redecorar tu hogar o armar tus muebles. En alguno puede cambiarse manualmente en cualquier momento.

4/5 Tuotteen toimitus kesti yli kuusi viikkoa eikä tuote ehtinyt pukinkonttiin, joten toimituksesta todella iso miinus. Tuote vastaa tuotekuvausta ja näyttäisi myös toimivan ihan kuten kuuluukin.
- Mäntsälä, Finland - ()
5/5 Kirkkaasti valaisevan laserin saa osoittamaan vaakasuoraan, pystysuoraan tai ristikkäisesti. Hintaan nähden yllättävän hyvä tuote. Saa taulut ja muita pienempiä esineitä suoraan. Mitta on myös hyvä kun on kaikki samassa paketiss.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Tämä tuote on hyvä pieniin töihin esim: seinään kiinitettävä telvision seinäteline, itte kiinnitin 50" telvision ja tukirautojen suoruuden katoin tällä laittteella, kätevä peli pieniin hommiin.
- Oitti, Finland - ()
5/5 Hintaan nähden yllättävän hyvä tuote. Kirkkaasti valaisevan laserin saa osoittamaan vaakasuoraan, pystysuoraan tai ristikkäisesti. Mittanauha on myös tukevan oloinen ja vesivaa-atkin pelaavat hyvin. Soveltuu hyvin pikkunäpräämiseen, mutta suurempiin hommiin olisi vastaava isomman kokoisena parempi.
- Nakkila, Finland - ()
5/5 Tilasin tuotteen kokeilu mielessä nikkarointihommiin ja ajanut asiansa hyvin. Tuote on laadukas, mittasuhteet oikeat ja kaikki ominaisuudet toimii. Laserilla on mm. laitettu tauluja ojennukseen. En lähtisi taloa rankentamaan mutta monitoimilaitteeksi erittäin toimiva kokonaisuus metalli- ja puutöissä.
- Inkoo, Finland - ()
5/5 Todella näppärä laitepakkaus, pieni ja kevyt voi kantaa hyvin taskussa
- Helsinki, Finland - ()

4en1 Nivelador Laser

Multifuncional

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Ideal para la carpintería, podrás nivelar perfectamente moldes, tablas y todo lo que necesites para redecorar tu hogar o armar tus muebles. En alguno puede cambiarse manualmente en cualquier momento.


Especificaciones:

  • Material: ABS plástico
  • Dimensiones: 63X35X188mm
  • Longitud onda laser: 650-680nm
  • Poder: AG13 batería
  • Peso: 172G
  • Color: Negro

8.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 16.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 2 pcs
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares

Products you might be interested in: