iPad2 Funda | Carcasa con Tapa
Esta elegante carcasa para iPad2 protegerá su tableta de arañazos y golpes. El material es resistente hecho de piel sintética. Puedes doblar la tapa para convertirlo en un soporte.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Jenna S.
    Jenna S. (2014-10-04)
  • Foto del producto de Mikko Ö.
    Mikko Ö. (2014-01-19)

5/5 1,5 vuotta ollut käytössä iPadin suojana (iPadia käyttävät vain lapset). Toimii tehtäväänsä erinomaisesti, ja on säilynyt ehjänä. Etulipare on vähän löystynyt, aiheuttaen välillä sen lipsahtamisen pois iPadin näytön edestä (joka puolestaan aiheuttaa näytön päällemenon), mutta se kuluminen sallittakoon.
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Hyvä ja edullinen hankinta ensimmäiseksi suojakuoreksi iPad 4:lle. Suosittelen! Kuoret on hyvän ja kestävän tuntuiset ja suojaavat näyttöä tippumisilta.
- Hyllykallio, Finland - ()
3/5 Liian iso, iPad pääsee liikkumaan sisällä, reunat ja nappi menevät kannen peittoon. Materiaali ja ulkonäkö ihan ok. Hankala käyttää. En suosittele.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Erittäin kätevä ja tukevan oloinen suojakotelo. Kotikäytössä ollut päivittäin useammalla käyttäjällä. Tuote tuntuu laadukkaalta ja ylitti odotukseni. Hinta/laatusuhde ok, voin suositella.
- Salo, Finland - ()
5/5 Tekee juuri sen mitä pitää, eli suojaa ja toimii telineenä.

Ainakin tuntuu nahalta ja on kestänyt rielusti yli kaksi vuotta

mukana kulkiessa.
- Klaukkala, Finland - ()
4/5 1,5 vuotta ollut käytössä ja edelleen ihan ok. Matkoilla ihan ehdoton suoja. Kotona ei viitsi laittaa. Muuten on siisti, tyylikäs perus kotelo. Eipä sitä muuta tarvikaan .Edullinen.
- Tampere, Finland - ()

iPad2 Funda

Carcasa con Tapa

★★★★★
★★★★★
17 Comentarios

General:

Esta elegante carcasa para iPad2 protegerá su tableta de arañazos y golpes. El material es resistente hecho de piel sintética. Puedes doblar la tapa para convertirlo en un soporte.

 

Especificaciones técnicas:

  • Material: de cuero artificial
  • Magnética Cierre
  • Dimensiones: 245 x 195 x 17mm
  • Peso: 222g

 

 


Garantía:

6 meses

7.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 12.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares