Cable AV y S-Video para PS3
Mejora la calidad de imagen y conecta tu PS3 a tu TV o proyector de video fácilmente con este conector. Incluido en el cable están las salidas S-video y video RCA.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Rauno V.
  Rauno V. (2014-10-21)
 • Foto del producto de Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-07-20)
 • Foto del producto de Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-07-20)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Oli hukkunut alkuperäinen kaapeli, kyseisenä ajankohtana tuntui, ettei muualta kuin E-Villestä löytynyt kyseistä kaapelia. Tuote toimii kuten olettaisikin; en muista, että ikinä olisi ollut varsinaisesti ongelmia kaapeleiden tai johtojen toimivuuden kanssa.
- Muurame, Finland - ()
5/5 PS2/PS3-AV kaapeli voi joutua kokemaan kovia pelin tuoksinassa. Tämä kaapeli täyttää hyvin tehtävänsä ja on huomattavasti edullisempi kuin monet vastaavat kaapelit.
- Kemi, Finland - ()
3/5 johto ei päästä ääniä läpi ja kuvanlaatu erittäin huono.vastaavalla johdolla toimi hyvin mutta tällä toimii vain huonoilla grafiikoilla mutta ääniä ei silti kuulu.
- Rekijoki, Finland - ()
5/5 Kaapelithan tulevat tiensä päähän jossain vaiheessa, kun niitä tarpeeksi rasitetaan... Tästä uusi kaapeli ja pelit jatkuu. :)
- Oulu, Finland - ()
3/5 Alunperin tilasin tämän tuotteen vanhan malliseen ps3 konsoliini ja ikäväkseni huomasin että se ei käynytkään siihen ollenkaan. (Tämä siis aivan ensinmäisen version kanssa mihin myöhemmin tuli YLOD) Mutta onni onnettumuudessa tämä kaapeli kävikin vanhan kunnon ps2:kosen kanssa ja pääsi pelaamaan nostalgia pelejä.
- Joutsa, Finland - ()
4/5 Hyvä korvaava kaapeli rikkoutuneen tilalle
- Savonlinna, Finland - ()

Cable AV y S-Video para PS3

★★★★★
★★★★★
11 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Mejora la calidad de imagen y conecta tu PS3 a tu TV o proyector de video fácilmente con este conector. Incluido en el cable están las salidas S-video y video RCA. Así que podrás usarlo con hasta televisores viejos y anticuados, si no tienes la nueva generación de alta definición.

 

Especificaciones técnicas:

 • PlayStation 3, S-Video AV Cable
 • Compatibilidad: PlayStation 3, y toda la entrada s-video o RCA con equipo audio-visual
 • RCA de audio estéreo de conectores

Garantía:

3 meses

6.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock over 5 pcs
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares

Products you might be interested in: