Puerto Multi-jugador para PS hasta 8 Jugadores
Conecta hasta 4 controladores y/o tarjetas de memoria para PS en este puerto adaptador.
 • Puerto Multi-jugador para PS hasta 8 Jugadores
 • Puerto Multi-jugador para PS hasta 8 Jugadores

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Matti O.
  Matti O. (2015-01-19)
 • Foto del producto de Matti O.
  Matti O. (2015-01-19)

4/5 Saimme vanhaan ps2:een monipelaaja pelin ja pitkään etsin edullista jakopalikkaa. Ei meinannut edullista löytyä millään kunnes huomasin e villeltä kyseisen palikan edulliseen hintaan. Nyt peli toimii palikalla hyvin moninpeliä pelatessa. Suosittelen.
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 Täysin toimiva laite vanhojen Ps2-pelien moninpelihetkiin. Testattu Slim-versiolla. Kannattaa huomata, ettei adapteri ole yhteensopiva Ps1-pelien kanssa, mutta ilmeisesti sama homma on myös Sonyn virallisen Multitap Adapterin kanssa, niin en rokota siitä enempää arvostelussani. Jostain syystä 16Mb MAX Memory -muistikorttiani laite ei havaitse, mutta Sonyn virallisen 8Mb ja Ps1-muistikortin kylläkin.
- Turku, Finland - ()
5/5 Loistavasti toimiva tuote. Käy Fat kuin slim konsoliin. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

Suosittelen tätä tuotetta, ei häviä toimivuudessa alkuperäiselle.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Täysin toimiva lagiton multitab. Siinä on kaikki mitä olettaa tavalliselta ps2 multitabilta huom. Ps2. On olemassa multitabeja samalla hinnalla jotka toimii Ps1 pelien kanssa koska ohjaimissa on eri herzi herkkyys ovat mekaniikoiltaan ne erillaisia Ps2 ja Ps1 multitabit, mutta! on olemassa multitabeja jotka ovat suunniteltu niin että ne pystyvät käymään molempiin ja harmiksi tämä ei ole sellainen. Joten toimii ps1 ohjaimilla ja tekee mitä pyytää mutta harmiksi ei pelaa molemmissa konsoleissa ps1 ja ps2.
- Ryttylä, Finland - ()
5/5 Hintaansa nähden hyvä tuote. On toiminut tähän asti täydellisesti, ei mitään valittamista. Toiminut jokaisessa pelissä, jota olen kokeillut. Jos tarvitset edullisen Ps2 multitapin niin tämä on hyvä valinta.
- Kerkkoo, Finland - ()
4/5 Piti saada neljä ohjainta ps2:lle kiinni, että pääsi pelaa monopolia neljästään ilman rasittavaa pelilautaa ja paperirahaa. Pelaaminen helpottui kummasti ja huijaaminen väheni suuresti ;) , ainut heikkous on yllättävän iso koko. Tarvii suhteellisen ison näytön/TV:n jos pelaa autopelejä neljään osaan jaetulla näytöllä vink vink...
- Tampere, Finland - ()

Puerto Multi-jugador para PS hasta 8 Jugadores

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Conecta hasta 4 controladores y/o tarjetas de memoria para PS en este puerto adaptador. Así podrás jugar con hasta 8 jugadores al mismo tiempo.

Especificaciones técnicas:

 • Compatibilidad: Todas las consolas PlayStation 2
 • Cuatro puertos para mandos
 • Ocho dos adaptadores pueden ser conectados a un controlador de Playstation, al mismo tiempo
 • Recomendado para los deportes y juegos de grupo
 • El Multitap nuevo traído a usted por un equipo de juegos de lucha, carreras de varios jugadores, dobles y equipos de fútbol.

Garantía:

3 meses

6.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 10.95
Cantidad  Añadir al carrito »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 1 pcs

Productos similares

Products you might be interested in: