Adaptador Controlador PS a Ordenador PC
Juega en tu ordenador con tus controladores de PS1 o PS2, ya puedes tener tus favoritos juegos emulados y tener todo el sentimiento de jugar con controladores clásicos.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Dc
  Dc (2014-07-22)
 • Foto del producto de Heluziwizz
  Heluziwizz (2015-01-14)
 • Foto del producto de Heluziwizz
  Heluziwizz (2015-01-14)
 • Foto del producto de Christian N.
  Christian N. (2014-01-09)
 • Foto del producto de Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-01-07)
 • Foto del producto de Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2013-05-09)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Muy bueno , funciona al 100%
- Bogota, Colombia - ()
5/5 Ostin tän tuotteen ihan sen takia vain, että voisin testata toimiiko dark souls vanhalla ps2 ohjaimella ja toimihan se. Ei ole moitittavaa. Ja vittu jos ei riitä teille mun arvostelut nii älkää pyytäkö sellasia tekemään.
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Hyvin toimii PS2-ohjainten ja PS2-emulaattorin kanssa. Netistä löytyy hyviä ohjelmia ohjainten konfiguraatioon, esim. JoyToKey. Ei ole tietoa, toimisiko myös PC-pelien kanssa - hyvin mahdollisesti toimii. Ei siis valittamista.
- Turku, Finland - ()
4/5 Hintalaatu suhde hyvä.ps2 ja ps1 ohjaimet toimivat niin pc:llä ja ps3:lla. Kahdella laitteella saa kiinni 4 ohjainta(pc sekä ps3) . ps3 pitää muistaa painaa analog tila ohjaimesta päälle,muuten ei tunnista ohjaimia kunnolla.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Adapteri toimii moitteettomasti. Ajurit tulivat kätevästi cd:llä. Ohjaimet toimi heti ps1 emulaattorilla pelatessa hyvin, ilman ylimääräistä häslinkiä. Laatuvaikutelma hieman halvan oloinen, ja pitää käsitellä varovasti ettei johdot repeä piirilevyltä, mutta ei laadukkaampaa voi odottaakaan tuolla hinnalla. Suosittelen!
- Tampere, Finland - ()
2/5 Periaatteessa muuten erittäin pätevä tuote, mutta on tässä yksi ERITTÄIN häiritsevä ominaisuus.

Kun palikka on kytkettynä tietokoneeseen, jotkin pelit kuten Dead Space 1&2 ja Batman Arkham -sarja, eivät toimi oikein. Laite kampeaa koko ajan vasempaan hyvin voimakkaasti, joten valikkojen selaus ja pelaaminen on mahdotonta. Tähän ei auta mitkään kalibroinnit, poistot, uudellenasennukset.
- Leppiniemi, Finland - ()

Adaptador Controlador PS a Ordenador PC

★★★★★
★★★★★
15 Comentarios

General:

Juega en tu ordenador con tus controladores de PS1 o PS2, ya puedes tener tus favoritos juegos emulados y tener todo el sentimiento de jugar con controladores clásicos. Soporta las funciones de vibración.
Garantía:

3 meses

6.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 8.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares