Controlador para PS3 | Inalámbrico Negro+Rojo
Ten el mejor juego de tu vida con este controlador inalámbrico para consolas de PlayStation 3.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Riku R.
    Riku R. (2013-06-15)
  • Foto del producto de Riku R.
    Riku R. (2013-06-15)

5/5 Tämä veti vertoja mennen tullen alkuperäiselle ohjaimelle. Ollut kovassa käytössä ja näyttäisi että akun kestokin on ok. Hieman kevyemmän ja "lelumman" oloinen kuin alkuperäinen.
- Jokirinne, Finland - ()
4/5 Laatu ok,mutta latauksen ja toiminnan kanssa hieman ongelmia(voi olla maanantai kappale).1 nappula jumiutuu pohjaan välillä ja latauspistoketta/ohjainta ei voi jättää koneeseen kiinni jos koneen yrittää sammuttaa(ei sammu ps3 laite?!!).
- Turenki, Finland - ()
4/5 Analoginen ohjaus oikein pätevä, siitä ei mitään pahaa sanottavaa. Ristiohjain olikin sitten toinen juttu. Ristiohjain, oli alkuun todella jäykkä, eikä ota kovin helposti kulmittain painamista. Useimmissa peleissä se ei ole ongelma, mutta joissakin se häiritsee todella paljon. Ostin ohjaimen lähinnä kolmanneksi ohjaimeksi, ja sitä käytetään hyvin harvoin joten siihen nähden ohjain on suorastaan mainio, kun katsoo millä hinnalla sen saa.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Tässä hyvä vastus alkuperäiselle dualshock 3 ohjaimelle, ei kyllä esikuvaansa häpee!!!
- Kurikka, Finland - ()
4/5 hätääset liikkeet eikä tahdo pystyä pelata pikku tarkasti hinta laatu suhteessa alku peräis ohjaimeen loistava. ajaa asiansa jos vaivautuu opetella ohjaus herkkyyttä ohjaimella
- Ylistaro, Finland - ()
5/5 melkein parempi ku sonyn oma ohjain.
- Rovaniemi, Finland - ()

Controlador para PS3

Inalámbrico Negro+Rojo

★★★★★
★★★★★
16 Comentarios

  • 30 day return policy

Ten el mejor juego de tu vida con este controlador inalámbrico para consolas de PlayStation 3, ya no tendrás que enredarte con los cables molestos de los controles normales alámbricos.


Garantía:

1 meses