XBOX 360 Auriculares
Accesorio que no puede faltar en tu juego de consola Xbox 360. Ideal para cuando juegues por internet, el cual auricular se ajusta en tu cabeza cómodamente.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Anssi H.
    Anssi H. (2014-04-14)
  • Foto del producto de Anssi H.
    Anssi H. (2014-04-14)

4/5 Toimii hyvin Xbox livessä pelailessa kavereiden kanssa, toiminut moitteetta jo monta kuukautta.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Works fine. Recommended
- , göteborg, Sweden - ()
4/5 Hinta on enemmän kuin kohdillaan, mutta laatu on odotetustkin hieman heikompi. Omassa käytössä mikki toimii hienosti, kuuloke on hyvä ja mikistä lähtee kova ääni. Minkäänlaista noisegatea mikissä ei ole, joten tausta musiikki ja muu tausta ääni päätyy mikin kautta myös peleihin. Kanssa pelurit joutuvat hieman kärsimään mikistä silloin tällöin, mikki tilttailee särinäksi ja kaikuu välillä. Tämä kuitenkin korjaantuu mikin irroittamisella ja takaisin liittämisellä. Tätä käy kuitenkin ehkä n. kerran parissa tunnissa.

Jos mikit ovat yleisesti ottaen kestäneet hyvin käytössäsi, suosittellen ehkä investoimaan johonkin kalliimpaan (tai Microsoftin omaan), mutta jos mikkejä hajoilee muutenkin pari kolme vuodessa merkistä riippumatta, on nämä äärimmäisen halvat hyvä vaihtoehto.
- Kotka, Finland - ()

XBOX 360 Auriculares

★★★★★
★★★★★
3 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Accesorio que no puede faltar en tu juego de consola Xbox 360. Ideal para cuando juegues por internet, el cual auricular se ajusta en tu cabeza cómodamente, dándote la oportunidad de comunicarte con tus aliados o amigos mientras estén dentro del juego. Puedes controlar el volumen en la caja de controles ubicado en el cableado.


Garantía:

3 meses

Products you might be interested in: