Mando de Xbox | Joystick
Expande tus posibilidades para jugar, renueva tu equipo. Desafía tus amigos a un partido en XBOX, un mando extra será todo lo que necesites.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Eemeli Y.
  Eemeli Y. (2015-07-22)
 • Foto del producto de Jari R.
  Jari R. (2015-01-19)
 • Foto del producto de Jari R.
  Jari R. (2015-01-19)

4/5 Tuote tominut hyvin. On hieman heppoisemman oloinen kuin alkuperäinen ja johto on vähän lyhyt Kokonaisuudessaan kuitenkin mainio vehje vanhaan konsoliin, johon ei enää tarvikkeita tunnu saavan.
- Masku, Finland - ()
4/5 Todella kevyt ja muutenkin hintaluokkansa mukainen rakenne. Värinämoottorit lähinnä surinamoottoreita. Johto turhan lyhyt (n. 1,5m). Liipaisimet vähän hinteläntuntuiset, mutta toimii kuten muutkin napit. Muutaman viikon käytön jälkeen ei mitään ongelmia, joskaan toista tilaamaani ohjainta en ole vielä testannut. Halpa ja tarpeeksi hyvä ohjain.
- Kauhajoki, Finland - ()
2/5 Vaikee arvioida tuotetta ku ei ole edes vielä tullut minulle.. En tiedä oliko hyvä ostos vai huijattinko vain rahat kun koko perkeleen tuotetta ei oo näkynyt 7 viikkoon...
- Outokumpu, Finland - ()
3/5 Tuntuu käsissä selkeesti halvalta, virtapiuha on säälittävän pitkä. Toimii muuten niinku pitääkin, mut pelaamiseen lyhyt piuha tuottaa hankaluuksia. :/
- Kajaani, Finland - ()
4/5 Hintaisekseen erittäin hyvä peliohjain. Ohjain tuntuu hieman "kevyeltä" ja edulliselta, mutta näppäimet ovat kuitenkin hyvän tuntuiset. Tähän hintaan tuskin löytää parempaa tarvike ohjainta boksille. Adapterilla tämän saa toimimaan myös PC:llä, ilman ongelmia.
- Kotka, Finland - ()
Hyvin toimiva ohjain vaikkakin napit ovat hieman jäykähköt. Vanhimpaan Xboxiin näitä ei joka paikasta löydy.
- Kuopio, Finland - ()

Mando de Xbox

Joystick

★★★★★
★★★★★
22 Comentarios

Expande tus posibilidades para jugar, renueva tu equipo. Desafía tus amigos a un partido en XBOX, un mando extra será todo lo que necesites. 


Especificaciones:

 • Compatible con el Xbox Original.
 • No compatible con Xbox 360 o Xbox One.

Garantía:

6 meses