Mini Ventilador USB
Este mini ventilador USB solo lo tienes que conectar a un puerto USB de tu ordenador u cargador compatible con puertos USB.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Juho K.
    Juho K. (2015-09-25)
  • Foto del producto de Juho K.
    Juho K. (2015-09-25)
  • Foto del producto de Joona R.
    Joona R. (2013-12-20)

4/5 Melkein päivittäisessä käytössä, hyvin on pelittänyt ja yllättävän tehokas kokoonsa nähden. Loisto-ostos siis hintaansa suhteutettuna.
Kalle P. - Tampere, Finland - ()
4/5 Erinomainen tuuletin hintaisekseen. Toimii varmasti helteilläkin. Ainoat miinukset kohtalaisen kovasta äänestä sekä hieman heikosta rakenteesta.
Goashem - Turku, Finland - ()
2/5 Tuote oli vaurioitunut eikä pakkauksesta ollut tietoakaan saapuessaan Suomeen. Saimme vaihtaa toiseen kalliimpaan tuotteeseen mikä korvasi tilanteen mutta tietenkin 4 viikon viiveellä.
Marlene G. - Espoo, Finland - ()
5/5 Toimii yllättävän hyvin. Tuulettimen varsi on sen verran jäykkä että pysyy oikeassa asennossa. Äänikin on aika hiljainen. Ehdottomasti hintansa arvoinen.
Juha P. - Kerava, Finland - ()
4/5 Pienikokoinen tuuletin, teho ei ole huima, mutta riittävä vaikkapa tietokoneella istuttaessa. Pitää kohtuullisen kovaa ääntä, jota tosin ei juurikaan huomee koneen ollessa käynnissä.
Juho K. - Kotka, Finland - ()
5/5 Näppärä keksintö. Kesäkuumalla oikein toimiva ratkaisu pieneen viilennykseen. Voi käyttää hyvin läppärin kanssa tai miksei myös pöytäkoneella jos on joku usb-hubi vaikka pöydällä.
Mikanappa - Tuusula, Finland - ()

Mini Ventilador USB

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

General:

Este mini ventilador USB solo lo tienes que conectar a un puerto USB de tu ordenador u cargador compatible con puertos USB. No requieres de baterías y su cuello flexible te permite ajustar el ventilador a cualquier ángulo que quieras.

 

Especificaciones Técnicas:

  • Dimensiones: 310x25x25mm

Garantía:

3 meses

3.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 7.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares