Mini Ventilador USB
Este mini ventilador USB solo lo tienes que conectar a un puerto USB de tu ordenador u cargador compatible con puertos USB.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Jouni L.
  Jouni L. (2018-03-29)
 • Foto del producto de Juho K.
  Juho K. (2015-09-25)
 • Foto del producto de Juho K.
  Juho K. (2015-09-25)
 • Foto del producto de Joona R.
  Joona R. (2013-12-20)

5/5 Aivan loistava pikku tuuletin. Puhelimeen usb adapteri ni pyörii vaikka sillä.Ilmavirta ei nyt päätä huimaa mutta pieneen kuumotukseen iha käypä peli.Hinta/laatu hyvä
- Paimio, Finland - ()
5/5 Ensin epäilin tuotteen tehokkuutta ja käytettävyyttä, mutta testattuani toimi yllättävän hyvinkin ja tehokkaasti hintaansa nähden. Varren voi vääntää miten haluaa mikä on iso +. Oikein kätevä ja yllättävän tehokas.
- Kaisajoki, Finland - ()
2/5 Tuote oli vaurioitunut eikä pakkauksesta ollut tietoakaan saapuessaan Suomeen. Saimme vaihtaa toiseen kalliimpaan tuotteeseen mikä korvasi tilanteen mutta tietenkin 4 viikon viiveellä.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Melkein päivittäisessä käytössä, hyvin on pelittänyt ja yllättävän tehokas kokoonsa nähden. Loisto-ostos siis hintaansa suhteutettuna.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Erinomainen tuuletin hintaisekseen. Toimii varmasti helteilläkin. Ainoat miinukset kohtalaisen kovasta äänestä sekä hieman heikosta rakenteesta.
- Turku, Finland - ()
5/5 Toimii yllättävän hyvin. Tuulettimen varsi on sen verran jäykkä että pysyy oikeassa asennossa. Äänikin on aika hiljainen. Ehdottomasti hintansa arvoinen.
- Kerava, Finland - ()

Mini Ventilador USB

★★★★★
★★★★★
11 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Este mini ventilador USB solo lo tienes que conectar a un puerto USB de tu ordenador u cargador compatible con puertos USB. No requieres de baterías y su cuello flexible te permite ajustar el ventilador a cualquier ángulo que quieras.

 

Especificaciones Técnicas:

 • Dimensiones: 310x25x25mm

Garantía:

3 meses

Products you might be interested in: