Ventilador para Laptop con 4 Puertos USB
Si tu ordenador portátil se sobrecalienta mucho en días calurosos o en el verano, es hora de que los enfríes usando este ventilador.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Laura Heinikko
  Laura Heinikko (2015-09-27)
 • Foto del producto de Laura Heinikko
  Laura Heinikko (2015-09-27)
 • Foto del producto de Jarkko K.
  Jarkko K. (2014-08-14)
 • Foto del producto de Jarkko K.
  Jarkko K. (2014-08-14)
 • Foto del producto de Jani H.
  Jani H. (2014-02-08)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Läppärin alle sopiva edullinen viilentäjä. Pöytäkäytössa varsin pätevä kevytrakenteinen viilentäjä. Virran saa USB portista. Sylissä ei voi käyttää, koska laitteessa ei ole pohjaa. Minun käyttööni mainio laite. Pelikäytössä läppäri tuppaa lämpenemään senverran, että lisäjäähdytys on tarpeen.
- Luhtikylä, Finland - ()
5/5 Jatkuvassa käytössä oleva 17 tuuman näytöllä varustettu läppärini (HP Pavilion 8g series) kuumeni käytössä. Viilennin toimii hyvin ja pitää vain pientä ylimääräistä hurinaa. Olen ollut tyytyväinen.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Hinta halpa, mutta aika äänekäs.

Kai tuo vähän auttaa niitä, joilla kone päällä kauan, annoin pojalle jos se tarvii enemmän. Itse käytän niin vähän läppärii, etten tarvi, kun tulee tablettia enempi käytettyä.
- Yppäri, Finland - ()
2/5 Toimii niin kuin pitää. Tosin tämän läppärin jäähdyttämiseen sitä ei tarvitse kun ei ole ylilämpöongelmaa. Toimii nyt vain alustana ja tarvittaessa voi jakaa lisää usb-liittimiä :)
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Mycket tyst för att vara tre fläktar! Ger en bra arbetsvinkel på laptopen och har gummifötter som håller den på plats. Lite synd att de inbyggda USB-portarna inte är USB3, men till det priset är det nog fortfarande en utopi.
- Hisings backa, Sweden - ()
4/5 Hintaisekseen hyvä laite. Nostaa läppäriä sopivasti koholle ja tuulettimetkin toimivat hyvin. Suosittelisin kiinteään työpisteeseen läppärin alle. Jos liikku paljon niin ei oikein kulje mukana kätevästi eikä saa esim. syliin kun tuulettimetkin alapuolelta paljaana.
- Turku, Finland - ()

Ventilador para Laptop con 4 Puertos USB

★★★★★
★★★★★
34 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Si tu ordenador portátil se sobrecalienta mucho en días calurosos o en el verano, es hora de que los enfríes usando este ventilador, lo puedes usar como soporte y hasta tiene incorporado 4 puertos USB, por si no tienes suficientes puertos en tu ordenador.

 

Especificaciones Técnicas:

 • 4 puertos USB
 • 3 ventiladores
 • Dimensiones: 300x235x52.7mm

Garantía:

3 meses

Productos similares

Products you might be interested in: