Dongle Inalámbrico USB 300Mbps
Disfrute de una conexión muy rápida a la red local o Internet

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Mikko K.
    Mikko K. (2016-09-04)
  • Foto del producto de Mikko K.
    Mikko K. (2016-09-04)
  • Foto del producto de Elmo H.
    Elmo H. (2014-04-06)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Tosi hyvä ja toimiva wlan verkkokortti vanhaan kotitietokoneeseeni. Hinta edullinen. Voin suositella muillekin sellaiseen tietokoneeseen, jossa wlan yhteyttä ei ole. Asennus helppo ja yksinkertainen.
Jardelius - Helsinki, Finland - ()
5/5 Helppo asennus, toimi loistavasti kahdella eri koneella johon tuotetta tarvitsin. Tällä sai vanhan pöytäkoneen jossa ei ollut wlan korttia nopeasti nettiin.
Olli P. - Pyhäjoki, Finland - ()
3/5 Toimii ja tekee sen mitä lupaa! Vähemmälle käytölle jäänyt mutta aina kun on tarvinnut on toiminut. Tikku on hieman kömpelön leveä, joten jos USB portit ovat aivan vierekkäin menee tikku toisen portin päälle ja porttia ei voida käyttää. Kapeammalla muotoilulla olisi tämäkin ongelma ratkaistu.
Mikko K. - Purmojärvi, Finland - ()
4/5 Tuote toimi kuten pitikin ja pidän sen käytettävyyttä sellaisena kuin odotinkin.

Netti toimii nopeasti eikä katkea tai hidastu, videoiden lataus on nopeaa ja kuvatkin latautuvat nettisivuilla hetkessä.
Elmo H. - Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Hyvä adapteri,tossa se nytkin vilkuttelee,kun tätä kirjoittelen.Erittäin harvoin kuumenee niin paljon että tilttaa.Roikkuu seinällä,raitista ilmaa kyllä saa.Hyvä ajuri,olen käyttänyt sitä joidenkin umpikiinalaisten sijaan muissa adaptereissa.
Veli-matti J. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Tarkoitus oli käyttää tätä vanhan videonauhurin ja tietokoneen väliseen tiedonsiirtoon. Yllätyksenä oli, että lähetyksen mukana ei tullut luvattua asennuslevykettä.
Raimo V. - Lapinlahti, Finland - ()

Dongle Inalámbrico USB 300Mbps

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

General:

W-LAN USB receptor de hasta 300 Mbps de velocidad de transferencia de datos. Conecte el adaptador a un puerto USB 2.0 de su computadora. Disfrute de una conexión muy rápida a la red local! También es muy útil en cualquier punto de acceso públicos de WiFi / WLAN.

Especificaciones técnicas:

- Velocidad de transferencia de hasta 300Mbps
- Conexión a través de un puerto USB 2.0
- Usabilidad alcance de 100 metros en interiores y 300 metros al aire libre
- Viene con un CD 
- manual (en Inglés)

Garantía:

6 meses