Bluetooth USB Dongle | Adaptador Amplificador
Ver más populares e-Ville de accesorios para el PC. La selección más reciente, y realmente los precios amistosos!

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Viktor H.
  Viktor H. (2016-09-18)
 • Foto del producto de Ville K.
  Ville K. (2015-10-09)
 • Foto del producto de Tuomas K.
  Tuomas K. (2014-01-18)

5/5 Ostin käytettäväksi PS3 ohjainten kanssa PC:llä. Pleikkariohjainten kytkeminen PC:lle on aina vähän kikkailua ja aina ei kaikki Bluetooth adapterit edes suostu -- tämä suostui ja halvalla sai. Langatonta peli-iloa ja edullisesti!
- Turku, Finland - ()
5/5 Tuote on pienikokoinen ja siksi se kätevä ja sopiva. Läppärissäkään sitä tarvitse poistaa, kun konetta kantaa mukana. Tosin tuote on nyt jäänyt tarpeettomaksi, koska uusissa läppäreissä on jo tehtaalla asennettu bluetooth. Tämä tuote toimi, kuten oli valmistaja ja myyjä luvannutkin.
- Pori, Finland - ()
4/5 Windows 10 ja nokia lumia 920 puhelimen kanssa yhteen sovitus ongelmia. Viimeinkin toimi.

Suosittelen varauksin windows 10 koneeseen.

Vastasi odotuksia.
- Leppävirta, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä bluetooth -adapteri, tietokoneeseen kiinni ja näppäimistö toimii nyt ilman omaa adapteria. Myös kännykkä löytyy nyt ilman piuhojen kiinnittämistä tietokoneeseen.
- Mikkeli, Finland - ()
5/5 tilasin tämän tutustuakseni Linux'n bluetooth-ominaisuuksiin = mitkä tikut/piirit ovat tuettuja, jne.. tilasin myös muita e-villen todella halpoja usb-bluetooth-tikkuja, ja kaikki toimivat mainiosti testikäytössä -- on se hienoa kun on tällainen luotettava, suomalainen verkkokauppa !
- Otava, Finland - ()
5/5 Ostettiin rouva puolisolle läppäri. Ilmeisesti ei ollut tarpeeksi kallis koska sinihammas uupui. Siihenpä ei sitten saanutkaan nakattua kännykästä kuvia suoraan. Piti sitten tehdä tällainen kallis investointipäätös. Pelaa ihan hyvin Windows 7, 8.1 ja kymppi versiossa. Linux Ubuntun kanssa ei lähtenyt suoraan toimimaan. Pitänee yrittää jossakin välissä rassata sen verran että toimii siinäkin.

Kätevän kokoinen apuväline.
- Ylivieska, Finland - ()

Bluetooth USB Dongle

Adaptador Amplificador

★★★★★
★★★★★
20 Comentarios

General:

Amplifica la señal de tu dispositivo Bluetooth con este Adaptador USB Dongle, podrás llegar hasta a un rango de 100 pies de distancia. No requieres baterías extras, simplemente conecta y usa (plug and play). Ideal para teléfonos móviles, PDAs, impresoras, ratones y teclados.

Especificaciones técnicas:
 • Velocidad de transferencia de datos (Max) 2.1Mbps
 • 100 pies de alcance
 • Sensibilidad del receptor: -89 dBm
 • Bluetooth: V2.0 y V1.2
 • Voltaje de operación 5VDC + / - 10%
 • Sistemas operativos: Windows98/98SE/ME/2000/XP/Vista

Garantía:

3 meses