Baoji Timbre Inalámbrica
Ten un timbre inalámbrico en tu hogar u oficina, así cuando te mudes, podrás llevarte contigo el timbre e instalarlo en tu nueva localidad.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Petri H.
  Petri H. (2017-10-30)
 • Foto del producto de Petri H.
  Petri H. (2017-10-30)
 • Foto del producto de Jussi V.
  Jussi V. (2014-10-09)
 • Foto del producto de Jussi V.
  Jussi V. (2014-10-09)

videos contribuidos por el cliente

5/5 On toiminut hyvin. Äänet sellaiset, että ne taatusti peräkammariinkin kuulee, ja valinnanvaraa soittoäänissä on runsaasti. Ihan sellainen tuote kuin odotinkin.
- Lahti, Finland - ()
4/5 Vähän ärsyttävät soittoäänet, mutta valitsin lähinnä normaalia olevan äänen. Helppo asentaa, ruuveja ei ollut mukana ja paristot puuttui. Hyvät äänenvoimakkuuden säädöt. Edullinen ja hintansa arvoinen.
- Nurmijärvi, Finland - ()
3/5 Odotatko postipaketin saapumista tai jotaun muta, laita ovikello oven ulkopuolelle ja ole huoletta. Ihan hyvä tuote ilmoittamaan jonkun sapumisesta
- Kemi, Finland - ()
5/5 Muutettuani rivitaloon, palveluasuntoon, huomasin, ettei mulla ollut omaa ovikelloa. No sitten etsimään ja langaton versio, ettei tarvii piuhoja vedellä. Kattelin paikalliset Tokmannit, yms, vaan oli loppu. Sähköliikkeessä kyllä oli ja hinta sen mukainen. No sit tuli postia e-villestä ja ajattelin, että siellä on kaikkee ja eikun hakusanaksi ovikello, joka löytyi heti. Villelle tiedoksi, että ota Suomi-varastolle, ettei tartte ootella (n. 3vkoa). Laite ja säädöt toimii hyvin ! Olen tyytyväinen.
- Pieksämäki, Finland - ()
4/5 Toimii kuten pitääkin. Ainoa miinus tulee äänen kovuuden säädöstä, ei ole riittävä. Mielestäni saisi olla hiljaisempi. Hinta kohdallaan ja suhteellisen nopea toimitus. voin suositella.
- Mellilä, Finland - ()
5/5 Denna dörrklocka har fått ersätta en äldre och dyrare men som fungerade dåligt. Hittills har den fungerat helt till belåtenhet och inte svikit en enda gång. En alldeles utmärkt produkt till ett riktigt bra pris.
- Enköping, Sweden - ()

Baoji Timbre Inalámbrica

★★★★★
★★★★★
29 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Ten un timbre inalámbrico en tu hogar u oficina, así cuando te mudes, podrás llevarte contigo el timbre e instalarlo en tu nueva localidad. Evita cableado donde fijan el timbre en un solo lugar, con el timbre inalámbrico, podrás instalarlo en cualquier lugar de tu hogar u oficina.

 

Especificaciones técnicas:

 • El timbre tiene 32 sonidos diferentes para escoger.

Garantía:

3 meses

Products you might be interested in: