Altavoz Bluetooth Manos Libres
Herramienta muy útil para todos los coches. Cuando un amigo llame, no es necesario para empezar a cavar tu bolsa para buscar tu teléfono celular.

4/5 Hyvin saa rattiin kiinnitettyä ja helppo käyttää. Saa helposti liitettyä puhelimeen. Hieman kuuluvuus takkuilee välillä mutta muuten loistava tuote hintaansa nähden.
Janika H. - Muurame, Finland - ()
5/5 Helppokäyttöinen.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Marcus B. - Pargas, Finland - ()
2/5 Vehje on heppoisen oloinen. Lopulta kun sen sain paritettua matkapuhelimeni kanssa, toimi se kyllä: äänenlaatu on huono jos auto liikkuu eli esiintyy taustamelua. Ja kun vehkeen akku loppuu, ei se ressukka muista pariliitosta lainkaan. En suosittele.
Teemu K. - Espoo, Finland - ()
4/5 Toimii todella ihan hyvin. Ainut mikä ei oikein ota pelatakseen on akun kesto, joka mielestäni on turhan lyhyt kestoinen n.2pv vai onko käyttäjässä vika. Jos jollain on kestänyt 2 viikkoa akku lataamatta, niin voisinko saada vinkin noin pitkälle kestolle.
Jouko M. - Kortela, Finland - ()
3/5 Kätevä autossa ja silleen, kun ei ihan taskussa tai vieressä voi pitää puhelinta. Tosin on kaikua elikkäs jonkinlaista seinämää kaipaisi vissiin mikin ja kaiuttimen välimaastoon. Painoa ei laitteella ole ja helppo kiinnittää.
Avk - Turku, Finland - ()
ei tuotearvostelua nyt.kävin etsimässä mäntsälästä suomi varastoa yhdystie 1 niinkun netissä oli löysin linja-auto asemalta matkahuollon josta tiedustelin varastoa tossa se hylly on tiedustelin että ymmärsin netin mukaan että olis suomen varasto eikä yhtä pientä hyllyä vaan sain vastauksen ei muuta ole olen pettynyt HEIKKI TOSSAVAINEN
Heikki T. - Hamina, Finland - ()

Altavoz Bluetooth Manos Libres

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

General:
Herramienta muy útil para todos los coches. Cuando un amigo llame, no es necesario para empezar a cavar tu bolsa para buscar tu teléfono celular. Sólo tiene que pulsar el botón del altavoz para responder y el debate puede comenzar.


Especificaciones técnicas:
  • Altavoz Bluetooth
  • Cable USB
  • Batería
  • Cargador encendedor

Garantía:

6 meses

Lo sentimos pero este producto no está disponible
Product is available also from Finland-warehouse with 1-3 days delivedy time (change)
Lo sentimos pero este producto no está disponible

Productos similares