Manos Libres Bluetooth con Adaptador EU
Habla en tu móvil aun cuando estés manejando, con estos manos libres podrás tener como lo dice el nombre, tener tus manos libres.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Veli-Matti R.
  Veli-Matti R. (2015-12-12)
 • Foto del producto de Markus R.
  Markus R. (2014-06-07)

5/5 Tämä on pieni ja kevyt, mutta kuitenkin hyvin tukevan ja laadukkaan tuntuinen. Ääni on selkeä ja hyvä, niin että myös meluisassa paikassa siitä kuuleen hyvin. Muotoilu on todella hyvä ja korvaan sopiva, mitä täydentään hyvin muotoiltu sanka, niin että se pysyy tukevasti korvassa. Käytän tätä yleensä pyöräillessä, kun puhelimeen vastaaminen olisi muuten hankalaa. Tosi hyvä tuote ja todella halpaan hintaan.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Tuote toimii kuten kuuluukin. Hinta laatu suhde kohdallaan. Kestävyydestä ei vielä tietoa mutta ainakin puhelut kuuluvat molempiin suuntiin. Ostaisin uudelleenkin tarvittaessa.
- Somero, Finland - ()
3/5 No es tan eficaz como parece, sin llegar a decir que sea un mal producto
- Madrid, Spain - ()
3/5 Hivenen vaikeasti saan sen korvaan kiinni ja puhelun toisessa päässä kaveri valittanut hieman jotain särinää taustalla kun puhun vaikka huoneessa on hiljaista, eli jotain häiriötä ottaa jotenkin.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Toimi erinomaisesti autossa, nyt kun vaihdoin auton missä hands free on mukana on tämän käyttö jäänyt vähemmälle. Kesti koko työpäivän käytössä.
- Rauma, Finland - ()
4/5 Tosi pieni ja mukavasti istuva korvanappi, lähes huomaamaton, menin kahtena iltana jopa nukkumaan nappi korvassa. Valmiustila jopa 4-5 vrk muutamalla puhelulla. Hyvä diili.
- Turku, Finland - ()

Manos Libres Bluetooth con Adaptador EU

★★★★★
★★★★★
46 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Habla en tu móvil aun cuando estés manejando, con estos manos libres podrás tener como lo dice el nombre, tener tus manos libres para realizar otras tareas mientras contestas esa llamada importante.

 
Especificaciones Técnicas:
 • Bluetooth tiene un alcance de hasta 8 metros
 • Contesta llamadas desde el manos libres
 • Compatible con dispositivos Bluetooth 2.0.
 • Batería Li-ion

Garantía:

6 meses

Products you might be interested in: