Diel Roc Auriculares 3.5mm
Auriculares básicos y clásicos que van bien con cualquier equipo de sonido con un jack de 3.5mm.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Juho K.
  Juho K. (2015-08-17)
 • Foto del producto de Juho K.
  Juho K. (2015-08-17)
 • Foto del producto de Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-06-20)
 • Foto del producto de Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-06-20)
 • Foto del producto de Joona R.
  Joona R. (2014-03-24)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Kätevät kuulokkeet kännykkään. Jos vaikka haluaa musiikkia kuunnella tai katsoa videoita. Äänenlaatu on selvä muttei mikään tasokas. Ovat vielä ainakin kestäneet, toki en ole miten uber paljon käyttänyt. Halvat. Vain ehkä sellaiselle joka ei kuulokkeita käytä paljoa, ehkä junamatkoilla ja illalla jos ei halua naapureita häiritä. Lenkillä tai salilla en ole vielä kokeillut, ensinnäkin johdon pituus pitkälle miehelle voi olla liian lyhyt treenaukseen.
- Seinäjoki, Finland - ()
2/5 Tarkotus oli hommata halvat kuulokkeet puhelimeen, jotka kulkis taskussa mukana, eikä veisi liikaa tilaa. Halpuus ja pieni tilavaatimus pitivät paikkansa, mutta laatu oli tosi kehno. Johdot ovat niin ohuet, että menevät poikki jo taskusta otettaessa ja äänen pätkiminen on tosiasia, jos ei pidä johtoa kädessä koko ajan.
- Oulu, Finland - ()
1/5 Peruskuulokkeet halvalla - kännykkään liitettäessä toisesta napista kuului, hieman liittimen asentoa vaihtaessa loppui siitä toisestakin toiminta ja kuulokkeet olivat pelkkää kosketushäiriötä. Sitä saa mitä tilaa.
- Lammi, Finland - ()
3/5 Kuulokkeet olivat halvat ja se kuului äänenlaadussa. Puheen kuuntelussa tämä ei paljoa tosin haitannut mutta musikkia näillä ei oikein viitsinyt kuunnella. Mutta hinta-laatusuhde ihan odotettava.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Toimivat kuulokkeet joita poika käyttää jatkuvasti koulumatkoillaan ja kotonakin puhelimesta musiikkia kuullakseen. Ääni ihan ok, eli laatu ok ja ei ole kovin kalliitkaan.
- Ylikiiminki, Finland - ()
3/5 Ostin varakuulokkeiksi ja tilanteisiin, joihin en kalliimpia uskalla viedä rikottaviksi. Toimivat, hyvää vaihtelua in-eareille, pääsee korvakäytävät lepäämään. Äänenlaatu hyvin polyfonisen kuuloinen, kuin putken kautta kulkevaa. Basso vähäistä, mutta kuten otsikko sanoo, peruskuulokkeet, ja oikein mitoitetulla hintalapulla.
- Luhtikylä, Finland - ()

Diel Roc Auriculares 3.5mm

★★★★★
★★★★★
26 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Auriculares básicos y clásicos que van bien con cualquier equipo de sonido con un jack de 3.5mm.


Garantía:

6 meses

3.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 4.95
Cantidad  Añadir al carrito »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: over 5 pcs

Productos similares

Products you might be interested in: