Estilo Transparente | Altavoz Portátil
Divertido altavoz que puedes conectar con cualquier plug de 3.5mm, tiene luces LED que se iluminarán cuando escuches música.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Juuso L.
  Juuso L. (2015-02-12)
 • Foto del producto de Juuso L.
  Juuso L. (2015-02-12)
 • Foto del producto de Leena H.
  Leena H. (2014-10-22)
 • Foto del producto de Leena H.
  Leena H. (2014-10-22)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Erittäin hauska tuote, käy moneen tilanteeseen. Helppo kuljettaa mukana kokonsa puolesta! Äänikin muhkea, vaikka pieni onkin. Kalalle/marjastukseen mainio tuote.
- Nurmijärvi, Finland - ()
5/5 Aivan mainio laite.Hyvä ottaa vaikka taskuun mukaan ulos mennessä.Radio ei aina oikein tahdo kuuulua hyvin,mutta sitten kun kuuluu niin kuuluu hyvin.muistitikulta soittaa musiikin hyvin. Toimii.Suosittelen
- Killinkoski, Finland - ()
4/5 Hankin pikkuradion lähinnä autonrassauksen yhteyteen musiikkilähteeksi, ettei tarvitse kuluttaa auton akkua kun monesti ei sitten korjausten päätteeksi auto lähtenyt käyntiin jos oli kokopäivän musiikki soinut. Toiminut varsin hyvin näin pidemmänkin ajan kuluttua ja olen ollut muuten laitteeseen tyytyväinen, mutta miinuksia siitä ettei ole usb / sd käytössä satunnaistoisto mahdollisuutta ja pitäisi arvata kappaleet numeroiden perusteella. Tosin laitteestahan löytyy myös malli TT-029 jossa olisi graafinen näyttö ja käyttöliittymä jolla näkyisi kappaleet nimeä myöten. harmi vain ettei e-villessä kyseistä mallia löydy. Jos tänne sellainen joskus ilmestyy niin tilaan kyllä sen paremman mallin. Toimiva tapaus tosin tämäkin ja yleisesti laadukkaan oloinen ja jämäkkä.
- Pirkkala, Finland - ()
4/5 vau :=)) olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen.radio kuuluu kohtalaisen hyvin.voin kuunnella mieli musiikkiani sekä muisti kortilta että muisti tikulta.ääni kuuluu ihan tarpeeksi hyvin..mukava ottaa mukaan vaikka töihin siivouskärryyn..ainut mitä kaipasin oli.. edes pieni suomenkielinen käyttöohje..meikäläinen kun on vähän "nolo" näitten uusien vehkeiden kanssa..en ollut ennen tällaisesta kuullutkaan,kun eräs tuttavani oli tällaisen hommannut.. ja tiesin heti että minunkin on saatava..ja e-ville teki sen mahdolliseksi edullisesti.-kiitokset-
- Alavus as, Finland - ()
5/5 Tuotekuvaus ei kuvaa lainkaan tämän ominaisuuksia. Pelkän kaiuttimen lisäksi tässä on microSD korttipaikka ja radio. Eri väreissä vilkkuvat ledivalot tuo tunnelmaa iltaan ja yksi mikä tästä ei puutu ole ÄÄNI! Pieneksi vehkeeksi ääntä lähtee paljon ja ei rätise. Taustavalaistusta näytöstä näet kätevästi kellon ja radioaseman. Lataukseenkaan ei tarvi aikaa uhrata koska akku on täynnä vartissa. Latauksella kestää muutaman tunnin jatkuvaa kuuntelua. Tämän pienen ämyrin kanssa sopii http://www.e-ville.com/fi/451531026-samsung-laturit/5351-varavirtalahde-4800mah-taskulampulla.html loistavasti jotta ei tarvitse lopettaa musiikin kuuntelua vaan jatkaa bileitä tunteja.
- Pori, Finland - ()

Estilo Transparente

Altavoz Portátil

★★★★★
★★★★★
5 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Divertido altavoz que puedes conectar con cualquier plug de 3.5mm, tiene luces LED que se iluminarán cuando escuches música.

Especificaciones:

 • Entrada (mm) 3,5
 • Longitud del cable (cm) 50
 • Respuesta de frecuencia (Hz) 200HZ-20KHZ
 • Dimensiones (cm) 7,7 x 5,5 x 5,2
 • Peso (kg) 0.161

Detalles del paquete:

 • 1x Altavoz

12.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 18.95
Cantidad  Añadir al carrito »

*Delivery time 2-4 weeks

Productos similares

Products you might be interested in: