Q Egg Mini Altavoz
Altavoces con diseño minimalista y muy a la moda, conecta cualquier dispositivo con estos altavoces y escucha música o conversaciones con tus amig@s o familiares.
  • Q Egg Mini Altavoz
  • Q Egg Mini Altavoz

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Janita H.
    Janita H. (2014-08-07)

4/5 Äänen taso hyvä ja ääni kirkas, toimii hyvin läppärin kansss. Ongelmana ainoastaan usb-virtalähde, ei toimi kännykän eikä tabletin kanssa sen vuoksi.
- Turlu, Finland - ()
4/5 Kaiuttimet ovat toimineet hyvin ja hyvä lisä kannettavan omien kaiuttimien tueksi! Helppo käyttää ja äänenlaatua on hyvä! Ainoa moite on oikeastaan johdot, ne ovat kovin lyhyet, eli kaiuttimien sijoittamista kauemmas laitteesta ei oikein onnistu.
- Tampere, Finland - ()
4/5 i'm still waiting to receive the product. hopefully it could satisfy my son...
- Miri, sarawak, Malaysia - ()
4/5 Tekee tehtävänsä... Hinta/laatu suhde on hyvä. Ehdottomasti 10,95 e arvoinen. Ainoa ongelma on että tuote tarvitsee kokoaajan verkkovirtaa, mutta kaikin puolin hyvät kaiuttimet!
- Ullava, Finland - ()
4/5 Hyvä hintalaatusuhde. Näppärät kaiuttimet esim. rannalle. Ainut miinus usb portista, koska tarvitsee ulkoista virranlähdettä. Soi laadukkaasti 13 euron eestä. Hieno ulkoasu.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Hyvät kaiuttimet. Mukava äänenlaatu halvaks tuotteeks. hintaansa nähden hyvät mutta jos laatua haluaa ni siitähän saa luonnollisesti maksaa. suosittelen kuitenkin lämpimästi. Mukava rannallakin kun saa vähä kovemmalle musiikkia.
- Jämsänkoski, Finland - ()

Q Egg Mini Altavoz

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • 30 day return policy

Altavoces con diseño minimalista y muy a la moda, conecta cualquier dispositivo con estos altavoces y escucha música o conversaciones con tus amig@s o familiares.


Especificaciones:

  • Canal de Audio: 2.0
  • Dimensiones: 8.2x7.2x7.5cm
  • Conexión USB y plug 3.5mm
  • Colores: Blanco, Negro

Garantía:

3 meses

Productos similares

Products you might be interested in: