Rompecabeza 3D | Hungarian Parliament
Diviértete con este rompecabezas 3D. Olvídate de esos antiguos rompecabezas 2D ahora puedes tener un nuevo desafío en tus manos.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Jarmo N.
  Jarmo N. (2017-03-24)
 • Foto del producto de Jarmo N.
  Jarmo N. (2017-03-24)
 • Foto del producto de Dani T.
  Dani T. (2014-08-02)
 • Foto del producto de Dani T.
  Dani T. (2014-08-02)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Oli pakko tehdä heti yhdellä istumalla. :) Minulle liian vaikea tehdä ilman ohjetta. Ohjeessa oli muutamia virheitä kokoamisjärjestyksessä, piti purkaa hieman ennenkuin pystyi kokoamaan eteenpäin.

Jotkut osat olivat hieman liian piukassa pahvissa. Osa irtosi oikein hyvin. Hieman tasaisempi laatu olisi parempi. Kuvatkaan eivät olleet kohdistettuna aivan kohdalleen.

Suosittelen kaikille jotka haluavat haasteellisen 3D palapelin tehdä, ei kuitenkaan liian vaikea. Hinta/laatu suhde mielestäni hieman kallis. Toisaaltaan kun pahvi on materiaalina, ei pahvi voikkaan olla täydellinen materiaali. Taitetut kohdat ovat tietenkin valkoisia, jos haluaa viimeistellä, niin sopivan värisillä tusseilla saisi taitetut kohdat hieman naamiotua.

Tämän kanssa kuluu jokunen tovi mukavasti.
- Eurajoki, Finland - ()
5/5 Olin aikaisemmin tehnyt jo useita tämän valmistajan palapelejä, ja useimmat niistä olivat "täydellisiä". Tätä isompaa ja useamman palan koottavaa rakennusta olin katsellut jo pitempäänkin, ja vaikka se nyt maksoi tuon 16,95, tilasin senkin. Eikä tarvinnut katua! Nyt olikin kyseessä palapeli, jossa joutui käyttämään vähän päätäkin, vaikka ohjeet olivat toki täysin selkeät. Lopputulos oli upea!

Lisää palapelejä e-villen valikoimiin, pliis!
- Pohjankuru, Finland - ()
5/5 Ihan ok palapeli. Tosin ei ole laadukkaimpien tasoa, mutta hintaisekseen ihan välttävä. Lahjan saaja kokosi sen yhdessä illassa.
- Viitasaari, Finland - ()
5/5 Menee ilta kummasti nopeempaa kun tätä askarteleepi. laadultansa oikein laadukasta,
- Kangasala, Finland - ()
3/5 Palat tulee A4 kokoisissa arkeissa joista irrotellaan ja taiteillaan ohjeen mukaan rakennelma. Sunnuntai tylsyyteen muutamaksi tunniksi tekemistä.
- Kajaani, Finland - ()
5/5 Tää on hieno ja mielenkiinto pysyy koottaessa kun ei käytä ohjeita. Suosittelen.
- Orivesi, Finland - ()

Rompecabeza 3D

Hungarian Parliament

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy

Diviértete con este rompecabezas 3D. Olvídate de esos antiguos rompecabezas 2D ahora puedes tener un nuevo desafío en tus manos.


Products you might be interested in: