Rompecabeza 3D | Torre Eiffel
Diviértete con este rompecabezas 3D. Olvídate de esos antiguos rompecabezas 2D ahora puedes tener un nuevo desafío en tus manos.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Dani T.
    Dani T. (2014-08-16)

4/5 ok, todo perfecto!!!!!
- Soria, Spain - ()
4/5 Näitä pitää tilata lisää. Kasattiin tämä tuote lasten kanssa joulun välipäivänä. Todella mukavaa ajanvietettä. Lapset 9 ja 10v osasivat hyvin olla mukana ja aikuiset tekivät vaikeimmat liitokset. Ainut miinus oli että joissakin kohdin palaset vähän halkesivat eli tuo kuvaosa irtosi taustapahvista, mutta nekin sai liimapuikolla lopuksi paikalleen.
- Tampere, Finland - ()
Sigo esperando que me lo envien, hace mas de un mes que lo solicite y aun no lo he recibido
- Vigo, Spain - ()
5/5 Ei ehkä niin "aidon" oloinen kuin muut hankkimani 3D-palapelit, mutta onhan tämä torni myös haastava tehtäväksi palapelinä. Siihen nähden sanoisin että ehdottomasti hintansa arvoinen tuote.
- Pohjankuru, Finland - ()
3/5 Aika hintava laatuun nähden.Ohjeet oli selkeät,mutta kokoaminen tuotti välillä vaivaa,kun osat eivät millään meinanneet sopia,joten kaveria tarvittiin avuksi välillä.Kasattuna pysyy hyvin koossa.
- Oulainen, Finland - ()
4/5 Joululahjaksi lapsille ostin. Yhdessä lasten kanssa koottiin ja muutama tunti meni. Tämä oli meidän ensimmäinen 3D-palapeli ja heti perään innostuttiin tekemään myös joulupukin tuoma Big Ben -palapeli. Suosittelen.
- Mäntsälä, Finland - ()

Rompecabeza 3D

Torre Eiffel

★★★★★
★★★★★
14 Comentarios

Diviértete con este rompecabezas 3D. Olvídate de esos antiguos rompecabezas 2D ahora puedes tener un nuevo desafío en tus manos.


6.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 11.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares