Rompecabezas 3D | Zapatillas de Cristal
Diviértete con este rompecabezas 3D. Olvídate de esos antiguos rompecabezas 2D ahora puedes tener un nuevo desafío en tus manos.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Tuula L.
  Tuula L. (2015-10-17)
 • Foto del producto de Tuula L.
  Tuula L. (2015-10-17)
 • Foto del producto de Markku V.
  Markku V. (2015-07-03)
 • Foto del producto de Skupperi
  Skupperi (2014-09-27)
 • Foto del producto de Skupperi
  Skupperi (2014-09-22)
 • Foto del producto de Skupperi
  Skupperi (2014-09-22)

4/5 Avasin pussin ja hämmästyin, pieniä muovisia paloja.Menee joululahjaksi,joten en osaa onko miten käytännöllinen.

Positiivinen yllätys oli laatikon toisella puolella olevat osat lueltuna.Hinta-laatu suhde hyvä.

Sopii pienille käsille näperreltäviksi.
Tuula L. - Eno, Finland - ()
4/5 Ostin lahjaksi. Oli kuulemma aika vaikea, kuten piti ollakin. Aika hieno valmiina, joten voi hyvin jättää näkyville. On kovastikin hintansa arvoinen.
MuN - Kokkola, Finland - ()
3/5 Ostin joululahjaksi. Paketti on avattu ja teipattu erittäin rumasti kiinni. Ihmettelen jos kaikki palat ovat vielä tallessa. Eihän tuo kuitenkaan hinnalla pilattu ollut.
Tilailija - Lehmo, Finland - ()
3/5 Ostin Heurekasta vastaavia palapelejä 15 euron hintaan, ja se näkyi kyllä laadussa. Tämä oli vähän viimeistelemätön ja kokoamisohjeen osakartassa palat olivat vaikeaselkoisia.
Tarkastaja - Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Lapset alkoivat kasvaa ulos perinteisista palapeleista,niin uutta haastetta kaivattiin tytöille, Löytyi tämmöinen ns. 3d palapeli "kristallia" muistuttava parantamaan hahmottamiskykyä ollen uuden tyyppinen myös tytöille soveltuvallalla teemalla.Halpa, tyttöä miellettyvä sekä hahmotuskykyä ja koordinaatiota parantava. Kun toiselle tytölle oli hommattu sydän toiselle piti ostaa erilainen, edelleen sopivan naisellinen, haastavahko kasata korkokenkä".Nyt se löytyy hyllyltä ja esitellään kavereille ylpeänä. Toiminut myös lahjana vähintään viidelle tyttöjen kaverillle ilman pelkoa, jotta muut tuovat "saman" lahjan synttäreille.
Markku V. - Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Ostin aikoinaan seurusteluaikoina vastaavanlaisen timantin Suomesta eräästä liikkeestä ja vaikkakin se oli haastava koota kun meinannut erottaa paloja toisistaan ohjeista riippumatta niin kerran koottuna se on edelleen säilynyt komeana koristeena kirjahyllyssä ja eiköhän tämäkin löydä vastaavan käyttötarkoituksen hyllystämme.

Ainoa heikko asia, joka jäi emäntää vaivaamaan on se että väri ei tainnut olla ihan pinkki vaikka sellaisen tilasinkin...mutta komea esine kaikesta huolimatta joten suositeltavissa ilman muuta.
Skupperi - Kouvola, Finland - ()

Rompecabezas 3D

Zapatillas de Cristal

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

Diviértete con este rompecabezas 3D. Olvídate de esos antiguos rompecabezas 2D ahora puedes tener un nuevo desafío en tus manos.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 9.5x17.5x5cm
 • Peso: 0.18Kg
 • Material: PS
 • Piezas: 44

3.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 6.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares