Bolso Antiguo | Porta cosméticos o Cartuchera
Elegante bolso antiguo con compartimientos que te permitirán colocar lápices, o brochas para tus maquillajes. Llévalo con estilo.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Suvi S.
    Suvi S. (2016-06-12)

5/5 Tee itsestäsi juhlien keskipiste uudella tekonahkapenaalilla? Ei sentään. Mutta kiva lahja vaikka tytölle jolla on paljon värikyniä. Kestää käyttöä ehkä juuri niin kauan kuin teinityttö jaksaa samaa penaalia katsella.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Kotelo oli hitusen pieni jos kyniä on vähänkään enemmän. Meillä tämä on ollut meikki sivelten kotelona ja siinä ajaa asiansa enemmän kuin loistavasti, lokerot sisällä pitää pensselit järjestyksessä :)
- Jokela, Finland - ()
2/5 Käytännöllinen ja helposti puhdistettava materiaali. Eihän tämä kalliskaan ollut mutta tosi muovinen ja krääsä tuntuma. Ehkä 1e olisi ollut hinta-laatusuhdetta parhaimmillaan.
- Siuntio, Finland - ()
4/5 Loistava niin kynien kuin käsityötarvikkeiden säiltykseen. Yllätyksenä tosin tuli Twilight logot, mutta eivätpä nuo käyttöä haittaa. Materiaali muovisen tuntuinen ja hieman jännittää, että kuinka pitkäikäinen tämä tuote on.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Tätä voi käyttää vaikka kynillä, meikkisiveltimillä tai no ihan millä vaan haluaa. Haju oli kyllä ihan järkyttävä kun tän paketin avasin, mistäliejohtuu? Vähän kans pilipalin tuntunen, mut yleensä kaikki e-villen nahkajäljitelmä tuotteet on ollu sellasia ja pehmennyt käytössä. Itse pidän meikkisiveltimiä tässä, pysyy siististi.
- Turku, Finland - ()
4/5 Ei ihan niin laadukkaan näköinen ja tuntuinen kuin mitä kuvissa vaikuttaa mutta olen kyllä tyytyväinen ostokseen silti. Se on kuitenkin hienompi kuin peruspenaali. Voisin kuvitella tilaavani lahjaksikin.
- Helsinki, Finland - ()

Bolso Antiguo

Porta cosméticos o Cartuchera

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

Elegante bolso antiguo con compartimientos que te permitirán colocar lápices, o brochas para tus maquillajes. Llévalo con estilo.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 8x20cm
  • Abierto: 23.5x20cm
  • Material: Cuero PU
  • Color: Marrón

0.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 9.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares