Bolso Antiguo | Porta cosméticos o Cartuchera
Elegante bolso antiguo con compartimientos que te permitirán colocar lápices, o brochas para tus maquillajes. Llévalo con estilo.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Suvi S.
    Suvi S. (2016-06-12)

5/5 Tee itsestäsi juhlien keskipiste uudella tekonahkapenaalilla? Ei sentään. Mutta kiva lahja vaikka tytölle jolla on paljon värikyniä. Kestää käyttöä ehkä juuri niin kauan kuin teinityttö jaksaa samaa penaalia katsella.
Marcus S. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Kotelo oli hitusen pieni jos kyniä on vähänkään enemmän. Meillä tämä on ollut meikki sivelten kotelona ja siinä ajaa asiansa enemmän kuin loistavasti, lokerot sisällä pitää pensselit järjestyksessä :)
Nina T. - Jokela, Finland - ()
2/5 Käytännöllinen ja helposti puhdistettava materiaali. Eihän tämä kalliskaan ollut mutta tosi muovinen ja krääsä tuntuma. Ehkä 1e olisi ollut hinta-laatusuhdetta parhaimmillaan.
Suvi S. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Loistava niin kynien kuin käsityötarvikkeiden säiltykseen. Yllätyksenä tosin tuli Twilight logot, mutta eivätpä nuo käyttöä haittaa. Materiaali muovisen tuntuinen ja hieman jännittää, että kuinka pitkäikäinen tämä tuote on.
Miina H. - Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Tätä voi käyttää vaikka kynillä, meikkisiveltimillä tai no ihan millä vaan haluaa. Haju oli kyllä ihan järkyttävä kun tän paketin avasin, mistäliejohtuu? Vähän kans pilipalin tuntunen, mut yleensä kaikki e-villen nahkajäljitelmä tuotteet on ollu sellasia ja pehmennyt käytössä. Itse pidän meikkisiveltimiä tässä, pysyy siististi.
Laura A. - Turku, Finland - ()
4/5 Ei ihan niin laadukkaan näköinen ja tuntuinen kuin mitä kuvissa vaikuttaa mutta olen kyllä tyytyväinen ostokseen silti. Se on kuitenkin hienompi kuin peruspenaali. Voisin kuvitella tilaavani lahjaksikin.
Tuulia T. - Helsinki, Finland - ()

Bolso Antiguo

Porta cosméticos o Cartuchera

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

Elegante bolso antiguo con compartimientos que te permitirán colocar lápices, o brochas para tus maquillajes. Llévalo con estilo.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 8x20cm
  • Abierto: 23.5x20cm
  • Material: Cuero PU
  • Color: Marrón

1.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 9.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares