Alas de Ángel | Collar con Cristal
Collares es un accesorio clásico, simple y elegante para todas las mujeres. Un accesorio que no debe faltar en el joyero.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Jyri G.
    Jyri G. (2017-02-03)
  • Foto del producto de Jyri G.
    Jyri G. (2017-02-03)

5/5 Edullinen ja kaunis kaulakoru tilanteeseen kuin tilanteeseen. Itse ostin lahjaksi ja kiitokseksi toiselle. Koru on kevyt ja kertoo omalla kuvallaan myös mahdollisesti viestin saajalle tai itselle. Enkeli suojelijana tai kiitos enkelinä olosta.
- Turku, Finland - ()
4/5 Itselle ostin kaulakoruksi. Ehdottomasti positiivinen yllätys. Koru näyttää kauniimmalta/tyylikkäämmältä kuin mitä olisin kuvan perusteella olettanut. Koru sopii myös aikuiselle (eikä vain ”pikkutytölle”). Hinta-laatusuhde paikoillaan.

Voin suositella.
- Uusikaupunki, Finland - ()
4/5 Moneen tilanteeseen sopiva kaulakoru, onneksi tilasin näitä kaksin kappalein sain heti antaa ystävälle kun hän ihastui koruun , suosittelen myös muille...
- Vaajakoski, Finland - ()
5/5 Hienoa työtä! Vaikutti ihan toisen hintaluokan korulta ja kelpasi vaimolleni oikein hyvin. Tähän hintaan ostaisin (heh) vaimolleni enemmänkin koruja.
- Pohjankuru, Finland - ()
5/5 Tuote sopii arkeen että juhlaan. Hintaan nähden todella näyttävä koru joka ei tule ihan jokaisella tutulla vastaan. Vastasi odotuksia ja enemmänkin. Suosittelisin kaikille jotka arvostavat kauneutta eivätkä kalleutta koruissa. (puolison suusta) =)
- Heinola, Finland - ()
5/5 Hienot siivet. Annoin naiselle lahjaksi ja tykkäsi kovasti. Hyvä pienellä hinnalla saada toinen iloitsemaan, vaihtelu virkistää. Kyllä kelpaa tämän tuotteen hankkimista suositella.
- , keminmaa, Finland - ()

Alas de Ángel

Collar con Cristal

★★★★★
★★★★★
17 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Collares es un accesorio clásico, simple y elegante para todas las mujeres. Un accesorio que no debe faltar en el joyero.