Corazón en Circulo | Collar
Collares de cristal es un accesorio clásico, simple y elegante para todas las mujeres. Un accesorio que no debe faltar en el joyero.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Laura K.
    Laura K. (2015-08-09)

5/5 Lahjan saaja oli hyvin otettu tästä korusta ja lahjan antaja ei köyhtynyt vaan iloitsi hinnasta ja saajan ilosta vilpittömästi

Laatu erittäin hyvä

Kannattaa hankkia lahjaksi armaalle
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Todella kaunis, miellyttää niin nuoria kuin vähän vanhempiakin, sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Tuli kauniissa pahvirasiassa, mutta miinuksena päälle oli liimattu tarralappu, jota poistettaessa repi rasian pintaa rikki, olisi ollut valmiina hieno lahja paketti. hyvä ostos.
- Vaajakoski, Finland - ()
5/5 Todella hieno koru hintaansa nähden. Tuntuu olevan kestävää tekoa. Oiva lahja idea. Saatan tilata uudestaakin, mikäli tarvetta lahjalle tulee. Suosittelen.
- , keminmaa, Finland - ()
4/5 Kaunis ja siisti riipus, joka on oiva lahja rakkaalle ihmiselle tai omaan käyttöön :) hyvä laatuinen ja todella hyvännäköinen koru. Hinta on erittäin edullinen.

Ainoastaan ketju saisi olla hieman pidempi.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Tätä osttin kun halusiin olla kiltii oman mujjalle ja se tykkä ihan vitustii täs korusta. :-)

hinta laatusta täst on aika jees ja tälle oli nopea toimitus kans, :-)
- Tammisaari, Finland - ()
5/5 Kaunis koru, jota voi erehtyä luulemaan kalliimmaksikin. Ketju vaikuttaa kestävältä. Ei ainakaan päivän käytön jälkeen värjännyt niskaa vihreäksi, mitä monet rihkamakorut tekevät. Hyvä lahjaidea. Hinta ja laatu kohdillaan.
- Tampere, Finland - ()

Corazón en Circulo

Collar

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Collares de cristal es un accesorio clásico, simple y elegante para todas las mujeres. Un accesorio que no debe faltar en el joyero.