Lápiz para Pintar Puntos
Este lápiz esta especialmente diseñado para pintar puntos ya sea en tu lienzo o en tus uñas.

4/5 Nämä menivät lahjaksi, ja lahjan saaja ilahtui niistä. En tiedä onko hän käyttänyt niitä, tai onko edes aikeissa käyttää, tärkeintähän lahjoissa on ajatus.
- Söderkulla, Finland - ()
4/5 Tuote saapui tosi nopeasti, 3-4 viikkoa tilauksesta. Ja oli kuvatun kaltainen. Annoin sen naapurille joten en tiedä käytettävyydestä mitään. Valituksia ei ole kuulunut joten on tiettävästi toiminut kuten oli tarkoitettu.
- Mellilä, Finland - ()
2/5 Itselle ostin kynsien koristeluun. Pettymys oli se, kun niistä ei tullutkaan väriä ulos, kuten oletin… Nyt mietin, mihin muuhun näitä voisi ehkä käyttää… Eivät onneksi maksaneet liikaa.
- Uusikaupunki, Finland - ()
3/5 Itselläni ei "yllättäen" ole näistä mitään käyttökokemusta, mutta nuoriso tuntui ilahtuvan nämä nähdessään, joten eiköhän ollut toimiva ratkaisu, paketti kyllä oli kärsinyt matkalla, mutta tuotteet oli ehjiä.
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Askartelu / koristelu käyttöön tuli. Eli ei tullut varsinaisesti kynsi hommiin. Ajaa varmasti asiansa kynsienkin kanssa.

Helppo tehdä tarkempaakin koristelua esim. Kortteihin ja koristeisiin.
- Valkeakoski, Finland - ()
5/5 15 vuotiaalle tytölle lahjaksi ostettu koska tykkää kynsien koristelusta. Hyvin tyytyväinen oli kun ne sai ensin luuli ettei isoimmalla kynällä pysty mitään tekemään mutta kyllä sekin hyvä kuulemma oli. Hinta on kyllä sellainen että kannattaa ostaa jos tytär tykkää kynsien laitosta.
- Soini, Finland - ()

Lápiz para Pintar Puntos

★★★★★
★★★★★
21 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Este lápiz esta especialmente diseñado para pintar puntos ya sea en tu lienzo o en tus uñas.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 13cm