Máscara para Motociclistas
Esta Máscara cubrirá tu boca para evitar viento y partículas de polvo cuando andes en tu motocicleta.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Zaanukka
    Zaanukka (2015-09-30)
  • Foto del producto de Juhani P.
    Juhani P. (2014-12-01)

4/5 bra prudukt mer kan inte sägas helt godkänd bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra bra klar nu klar nu klar nu
- Hässleholm, Sweden - ()
4/5 Bandana on hyvä lisä moottorikelkkailuun, moottoripyöräilyyn, veneilyyn(vasta kesällä pääsee testaamaan), pyöräilyyn ja nyt kovilla pakkasilla olen käyttänyt ihan ulkoilussa, esim. koiran kanssa metsällä, ei naama jäädy. Tosiaan pieni miinus tuosta teollisuushajusta mikä on varmaankin tehtaalta saakka kulkeutunut ja tod.näk.tullut tuosta maalauksesta, lähtee kyllä pois ajan mittaan. Suosittelen.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Tuote haisi niin pahalle ettei sitä voi käyttää. Yritän pestä, niin lapsi saa sen halloween leikkeihin. Koko oli hyvä ja kuosi kuin kuvassa. Malli ok. Hieman vaikea hengittää, mutta ajossa varmasti toimisi. Tuote todella edullinen.
- Espoo, Finland - ()
4/5 En ole vielä ehtinyt testaamaan "tositilanteessa", mutta vaikuttaa ihan toimivalta maskilta kylmemmillä keleillä, esim. pilkille tai kelkkailuun, joihin sitä kaavailinkin.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Kovilla pakkasilla ja tuulenviimassa hyväsuoja naaman edessä. Ainut MIINUS tuotteessa, tarranauha kiinnitys ei meinaa pysyä kiinni, irtoilee koko ajan...Hinta oli hyvä,ei liian kallis. Voisin itse kokeilla laittaa uuden tarranauhan tai nepparin siihen..
- Varpaisjärvi, Finland - ()
3/5 Maski on aika pieni (ei välttämättä yllä kiinni). Haisee aivan hirveälle mutta pesu auttaa. valmistettu jostain neopreenista ja on aika paksu. Tuote on kyllä edullinen mutta laatu ei kovin hyvä. Pakkasella auttaa mutta ei kovin mukavan tuntuinen.
- Oulu, Finland - ()

Máscara para Motociclistas

★★★★★
★★★★★
12 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy

Esta Máscara cubrirá tu boca para evitar viento y partículas de polvo cuando andes en tu motocicleta. Con su diseño único, podrás ser reconocido por tus amig@s.