Estuche de Maquillaje Todo en 1 | 78 Colores/Labial
Este estuche de maquillaje será el ideal para ti, con 78 colores a escoger entre labiales, sombras y coloretes. Crea tu estilo y combínalos como quieras.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tiia-Maria M.
    Tiia-Maria M. (2015-01-09)

4/5 Tuotteesta lyötynyt riittävän laaja valikoima naisystävälle. Hän myös maininnut että värit ovat hyviä ja kestäviä. Tuote oli myös vastannut odotuksia täysin.
- Lieksa, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Ostin sen oikeastaan lahjaksi, mutta sitten saaja on kovin allerginen, enkä uskaltanut ottaa riskiä. Taidan käyttää itse :-)
- Yli-olhava, Finland - ()
3/5 Käyttöön menneet lahjana. Iso miinus siitä että peili oli irrallaan ja

meikki siveltimet liimassa. Huulipunat tahriintuneet matkalla.

Ei jaksanut palauttaakkaan..
- Ristijärvi, Finland - ()
5/5 Todella hyvä hinta-laatu-suhde tässä meikkisetissä. Meikit tuntuvat yllättävän hyvälaatuisilta ja kestävät käyttöä hyvin. Upea värivalikoima, josta löytyy ihan varmasti jotain joka tilanteeseen. Luomivärit tuntuvat mukavilta, eivätkä ärsytä luomen ihoa, sama homma poskipunissa ja puutereissa. Huulipunat ovat mukavan sileitä ja värjäävät juuri sopivasti. Itse kotelo on varsin jämäkäntuntuinen, ja näyttää ulospäin tyylikkäältä (kiiltävän musta). Kannen peili on hyvä ja sopivan kokoinen. Erinomainen ostos!
- Kuusamo, Finland - ()
4/5 Hinta/laatusuhde kyllä kohdallaan. Tyttärelle mieluinen paletti meikkauksen harjoitteluun. Monipuolinen värimaailma, sopii hyvin rohkealle kokeilijalle.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Oikein kiva paletti, näin alaa opiskelevan näkökulmasta. Luomiväreissä paljon eri värivaihtoehtoja, pigmentin näissä saa paremmin esille kun ensin kastelee hieman sivellintä. Huulipunat ihan hyviä, poskipunat ja korustus/varjotus värit levittyvät hyvin. Hyvä paletti kuluttajille, toki ei vedä ihan vertoja monien satojen ammattilaismeikkeihin, mutta hinnansa puolesta vie kyllä marketti meikit. Ostaisin uudelleen (Y)
- Riihimäki, Finland - ()

Estuche de Maquillaje Todo en 1

78 Colores/Labial

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Este estuche de maquillaje será el ideal para ti, con 78 colores a escoger entre labiales, sombras y coloretes. Crea tu estilo y combínalos como quieras.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 23X17X1cm