Biaogi Aurum 1101-3 | Reloj de Pulsera
Reloj de pulsera de alta calidad y con estilo, este reloj no usa baterías ya que se carga solo con el movimiento de tu muñeca, material del reloj es de acero inoxidable.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Dc
  Dc (2015-03-23)
 • Foto del producto de Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2013-05-09)
 • Foto del producto de Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2012-09-11)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Excelente Reloj, muy recomendando
- Bogota, Colombia - ()
5/5 Kaunis kello mutta kello kulkee liian lujaa eristää aika tavalla saa joka päivä tarkistaa mitä kello näyttää, muuten siisti kokonaisuus, suosittelelen
- Aura, Finland - ()
2/5 Tilasin tämän rannekellon kokeillakseni mekaanista rannekelloa. Kello on kaunis katsella. Se on vain liian iso ja raskas. Päivän käyttö ei riitä yön yli käymään. Joten sen joutuu siirtämään oikeaan aikaan joka aamu. Ei ihan kiva.
- Kuukasjärvi, Finland - ()
5/5 Näyttävä juhlakello edullisella hinnalla. Pysyy ajassa yllättävän hyvin. Hyvän tuntuinen pitää ranteessa kunhan on ranneke lyhennetty sopivan mittaiseksi. Mekaanisena kellona pitää olla ranteessa jos jättää yllyyn, ennen käyttöön ottoa pitää muistaa vetää ja asettaa aikaan. Katson kellosta todellakin vain ajan joten nuo pienet viisarit ja niiden toimimattomuus ei ole minua haitanneet.
- Viitasaari, Finland - ()
5/5 Hyvän tuntuinen kello kädessä ja toimii moitteettomasti. Hieman aluksi hämäsi nuo viikonpäivien yms. tiedot, kun eivät liikkuneet suuntaan eikä toiseen.

Itse kuitenkin tykkään kovasti kellosta ja suosittelen ehdottomasti muillekkin!
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Halpa on joo ja näyttävä,mytta täysi susi.Ensimmäisen viikon aikana pysähteli itsekseen joka päivä vaikka on muka automaattiveto.No sitten lakkasi pysähtelemästä,mutta jätätti 2 tuntia vuorokaudessa. jäi jo vetonuppikin käteen,kun vääntelin kelloa aikaan.ELI ROSKIIN LENSI 2 VIIKON VEIVAUKSEN JÄLKEEN.Niin ja nuo pikkutaulut kellossa on feikkiä
- Orivesi as, Finland - ()

Biaogi Aurum 1101-3

Reloj de Pulsera

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

General:

Reloj de pulsera de alta calidad y con estilo. Mecánica moderna y diseño que exhibe el rotor y la maquinaria compleja detrás de ella, este reloj no usa baterías ya que se carga solo con el movimiento de tu muñeca, material del reloj es de acero inoxidable.

 

 

Especificaciones técnicas:

 • Material: acero inoxidable
 • Movimiento mecánico automático
 • Peso: 100 g

 

Garantía:

El producto tiene una garantía de seis meses.