Lanyard | Llavero Reloj
Ten este mono llavero con forma de llave y que viene con un reloj. Si no te gusta cargar un reloj de pulsera, este reloj llavero será el indicado para ti!

5/5 Mulla on ollut tämä kello satunnaisessa käytössä viisi vuotta. Hyvin on pysynyt ajassa. Nyt pysähtyi. Pitäisi varmaan patteri vaihdatuttaa?

Olen pitänyt kelloa ketjun päässä taskussa. En usko, että kestäisi, jos tuon avaimenperään laittaisi avainnipun kanssa.

Monikäyttöinen kello. Ajoittain kello on roikkunut ketjussa mökin kamarissa, kun en ole sinne halunnut isompaa kelloa tikittämään. Enkä tykkää digikelloista.
Tarja G. - Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Todella hyödyllinen kapistus, jos vaikka harrastusten pariin haluaa ottaa. Etenkin jos ei halua kallista kännykkää viedä harrastusten parissa, niin pysyy ajantaju kuitenkin harkkoihin mennessä ja lähtiessä.

Toiminut moitteettomasti avainnipussa tähän asti...
Juho K. - Riihimäki, Finland - ()
2/5 Tilasin tuotteen ajatuksella että saisin töihin kätevän ajannäyttäjän kun normaali rannekello on hankala mm. jatkuvan kastumis-/kemikaalialtistusvaaran vuoksi ja toistuva kännykän kaivaminen ajan tarkistuksen vuoksi alkoi ärsyttää. Paketti saapui aikanaan ja tuote vastaa ulkonäöllisesti kuvausta ihan kiitettävästi. Mukavampaa olisi ollut, jos se olisi toiminut edes vähän aikaa. Lieneekö kyseessä sittenkin vain lelu vai puranko osiin etsiäkseni sopivan pariston...
Virve L. - Lieto, Finland - ()
1/5 Ihmettelen miksi ostan tällaisia.Taidan olla vähän pöljä.
Tapani H. - Akaa, Finland - ()
Kesti aikansa eli kolme kuukautta. Mielenkiintoinen mutta ei kovin laadukas. HIntalaatusuhde sopiva. Avaimenperässä hyvä niin kauan kuin kesti. Laatua paremmaksi.
Jorma K. - Vehmersalmi, Finland - ()
4/5 Mukava lisä avainnipussa. Ja plussaa tietysti siitä että se näyttää myös ajan niin ei aina tarvitse kantaa ranteessa kelloa. Kellon voi myös laittaa roikkumaan esim. laukun vetoketjuun tai housujen vyölenkkiin. Pienen kokonsa puolesta on mukava kuljettaa mukana. Suosittelen muillekin,
Minna R. - Haukkala, Finland - ()

Lanyard

Llavero Reloj

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

General:

Ten este mono llavero con forma de llave y que viene con un reloj. Si no te gusta cargar un reloj de pulsera, este reloj llavero será el indicado para ti! 

 

Especificaciones técnicas:

  • El llavero está hecho de acero inoxidable
  • Color: plateado
  • Dimensiones:56 x 23 x 5 mm.

 

El paquete incluye:

  • 1x Reloj Llavero

Garantía:

3 meses

2.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 10.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares