Curren Strong 8004 | Reloj de Pulsera
Reloj de pulsera de alta calidad y con estilo. Los relojes Curren son resistentes al agua y están hechos de acero inoxidable, el vidrio esta hecho de vidrio mineral que es resistente a impactos de gran fuerza.

4/5 Näyttävän näköinen kello kupari reunukset ja valkoinen tausta sopii hyvin yhteen tulen käyttämään jokapäiväisessäni työssäni tätä miinusta oli et patteri oli tyhjä otin edellisestäni tilaamasta kellosta patterin ja niin rupesi käymään. pistin villelle deklamaation kahtotaan tuleeko uusi patteri vai millain käypi
- Punkalaidun, Finland - ()
4/5 OK tuote. Eihän tuolla hinnalla voikkaan vaatia mitään priimaa. Toistaiseksi pysynyt ihan ajassaan. Ranneke hiukan halvan oloinen, mutta helppo lyhentää tarvittaessa. Ihan tyylikkään näköinen ja painoakin on kuin oikeassa kellossa.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Omistan melko samanlaisen kellon samalta valmistajalta. Toista kelloa olen käyttänyt jo yli vuoden. Nyt tilasin tämän kellon, koska tässä on päivämäärän näyttö. Tuote toimii niin kuin pitääkin, eikä sitä ole pilattu hinnalla.

Rannekkeen lyhennys onnistuu helposti internetistä tilattavalla laitteella (jotai en omista). Youtubesta löytyy ohjeita. Itse lyhensin rannekkeen käyttämällä erittäin pienikärkistä elektroniikka meisseliä ja pihtejä.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Laatu kello on toiminut jo pari vuotta jätättämättä ja hyvännäköinen
- Laitila, Finland - ()
5/5 Upea kello ja hinta/laatusuhde kohdallaan. Hyvin pysynyt ajassakin. Tähän hintaan ei kannata enää vanhoja kelloja (jos ei ns.laatukelloja) viedä pattterien vaihtoon, vaan tilaa vain uuden kellon taas.
- Oulu, Finland - ()

Curren Strong 8004

Reloj de Pulsera

★★★★★
★★★★★
5 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 12 months warranty
  • 30 day return policy

 

General:

Reloj de pulsera de alta calidad y con estilo. Los relojes Curren son resistentes al agua y están hechos de acero inoxidable, el vidrio esta hecho de vidrio mineral que es resistente a impactos de gran fuerza. Ideal para el.

 

Especificaciones técnicas:

  • Cuarzo
  • Vidrio mineral
  • Acero inoxidable
  • Peso: 145g
  • Dimensiones: 48x47x10mm

Garantía:

1 años

Products you might be interested in: