Estuche de Sombra | 96 Colores Perla
Este estuche de sombras será el ideal para ti, viene con 96 paletas de colores variados para que los combines con cualquier estilo.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Pirkko T.
    Pirkko T. (2015-03-30)

4/5 Oikein hyvä ostos, loistava meikkipaletti, sisältää kaikki mahdolliset värit, pigmentti vähän heikko, mutta hinta-laatusuhde hyvä, tykkään.....
- Nilsiä, Finland - ()
4/5 Tytölle tilasin luomiväripaletteja. Nämä pelkkiä luomivärejä sisältävät paletit ovat parempia kuin ne, joissa on mukana tahmeita huulivärejä. Hinta/laatu kohdallaan.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Kummitytölle ostin lahjaksi ja tykkäsi paljon.paljon eri värejä.hintakin kohtuullinen.laadusta en tiedä kun en itse kokeillut mutta laatikko laadukkaan näköinen.
- Kiuruvesi, Finland - ()
5/5 Hyvät perus luomivärit ja on väriä mistä valita :) Osa värinapeista (kimaltavat?) olivat pehmeämpiä ja helposti levittyvämpiä, osa (matat?) taas hieman kiinteämpiä ja heikommin värjääviä, mutta eivät silti huonoja. Tämä kannattaa ottaa levityksessä huomioon siveltimellä levittäessä.
- Ylivieska, Finland - ()

Estuche de Sombra

96 Colores Perla

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
Este estuche de sombras será el ideal para ti, viene con 96 paletas de colores variados para que los combines con cualquier estilo.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 23X17X1cm

Products you might be interested in: