Estuche de Sombras | 88 Colores Ahumados
Este estuche de sombras será el ideal para ti, viene con 88 paletas de colores variados para ojos ahumados combínalos con cualquier estilo.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Karoliina M.
  Karoliina M. (2015-11-21)
 • Foto del producto de Marko K.
  Marko K. (2014-12-26)
 • Foto del producto de Karoliina M.
  Karoliina M. (2014-01-28)

4/5 Jonkun verran tullut käytettyä ja on ollut ihan hyvät, eivät tietenkään samaa laatua kuin kalliit meikit, mutta hinta-laatu suhde kyllä erittäin hyvä. Itse olen näillä pärjännyt oikein hyvin.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Tuote meni joululahjaksi pikkusiskolle, joka on ollut kuulemani mukaan erittäin tyytyväinen luomiväreihin. Itse sivusta katsojana yllätyin, kuinka hyvälaatuisilta luomivärit näyttivät hintaansa nähden.
- Kemi, Finland - ()
3/5 Meni lahjaksi ja vaikeeta tietää mitä tykätään, kun lahjoja ei yleensä haukuta.Ainakin värejä riittää ja luulisi löytyvän jokaiselle joku väri mikä sopii.Itse en moisia miehenä käytä.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Hinta/laatu -suhde hyvä. Sisältää noin kymmenisen mattaväriä ja lopuissa enemmän tai vähemmän kimalletta. Miinuksena on että kansi ei pysy auki ilman tukea. Väriä irtoaa hyvin. Suosittelen!
- Helsinki, Finland - ()
Toimiva setti. Ostin emännälle ihan hetken mielijohteesta. Ajanut ihan saman asian kuin kalliit "merkki" meikit suomi kaupoista. Väreja niin maan per...leesti ettei varmaan lopu kesken. Mitään iho-oireita tjms ei ole tullut. Suosittelen kaikille ukon rähjille hommaamaan tämän emännälleen ja yllättämään perusteellisesti! :)
- Iisalmi, Finland - ()
5/5 Ostin likalle joululahjaksi oli tyytyväinen
- Nurmo, Finland - ()

Estuche de Sombras

88 Colores Ahumados

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
Este estuche de sombras será el ideal para ti, viene con 88 paletas de colores variados para ojos ahumados combínalos con cualquier estilo.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 23.4X16.8X1.5cm

Products you might be interested in: