Estuche de Sombras y Coloretes | 78 Colores
Este estuche de sombras y coloretes será el ideal para ti, viene con 78 paletas de colores variados para que los combines con cualquier estilo.

4/5 Ensimmäisestä paletista oli mennyt pari väriä rikki, mutta sain korvaavaan tuotteen tilalle ja se säilyi ehjänä. Värit paletissa toimivat ja jäävät hyvin iholle. Luomivärit eivät ole kovin laadukkaita, mutta ajavat asiansa loppujenlopuksi. Odotin kylläkin hieman laadukkaampia luomivärejä. Hinnan suhde laatuun on sopiva.
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Siskontytölle meni joululahjaksi tämä. Onneksi avasin paketin ja tarkistin paletin ennen sen pakkaamista joulupaperiin - peili nimittäin oli irti jo valmiiksi. Onneksi kotoa löytyi liimaa, niin sain peilin paikoilleen ja paletin joulupakettiin. Peiliä lukuunottamatta oli kestänyt kuljetusta hyvin, värit olivat pysyneet omilla paikoillaan ja siisteinä. Siskontyttö tykkääsi värivalikoimasta kovasti, ja kehui lisäksi laatua yllättävän hyväksi. Kaikenkaikkiaan erinomainen hinta-laatusuhde.
- Kuusamo, Finland - ()
5/5 Sopivasti saapui tuote halloweeniksi, joten pääsi emäntä samantein kokeilemaan tuotetta! Tavara oli säilynyt ehjänä perille ja värit ainakin soveltu naaman tuhrimiseen! hintalaatusuhde kohdillaan :)
- Tampere, Finland - ()
5/5 Vaimon mielestä aivan loistava paketti. Kulkee matkalla mukana, eikä vie paljon tilaa. voi kuulemma suositella muillekkin. laadukkaita meikkejä.
- Simo, Finland - ()

Estuche de Sombras y Coloretes

78 Colores

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Este estuche de sombras y coloretes será el ideal para ti, viene con 78 paletas de colores variados para que los combines con cualquier estilo.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 23X17cm